Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін проговорився і зробив щире зізнання у своїх злочинах: пояснення ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін проговорився і зробив щире зізнання у своїх злочинах: пояснення ГУР

Андрій Юсов заявив, що путінський режим починає у пориві істерики публічно говорити речі, про які в кремлівських кабінетах говорять давно

7 червня 2024, 13:28 comments1020
Поділіться публікацією:

Запеклі заяви російського диктатора Володимира Путіна про наміри терористичних дій у світі будуть додатковими доказами на суді щодо його військових злочинів. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Міноборони України, капітан Андрій Юсов.

Путін проговорився і зробив щире зізнання у своїх злочинах: пояснення ГУР

Андрій Юсов. Фото: з відкритих джерел

Телеведуча попросила представника української розвідки прокоментувати погрози Путіна завдавати ударів країнам, які постачають Україні зброю.                                                                                    

"Нарешті, держава-терорист і путінський режим починає в пориві істерики публічно говорити речі, про які в кремлівських кабінетах говорять давно. А насправді вже навіть робили, бо низка ударів та терористичних актів у різних куточках світу вже здійснювалася з використанням саме російської зброї. Тому може йтися лише про легалізацію цієї практики", – висловився Андрій Юсов.

Він зазначає, коли Путін каже, що комусь передаватиме російську зброю, то саме собою виникає питання: кому? З якими режимами та з якими угрупованнями у світі співпрацює Кремль?

За словами Андрія Юсова, насправді йдеться в більшості випадків про невизнані структури, про терористичні організації чи якісь режими, які прийшли до влади внаслідок недемократичних військових процесів. Тому, по суті, це щирі визнання, які стануть додатковими аргументами під час міжнародного трибуналу".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Париж відповів на погрози Москви бити за інструкторами Франції в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини