Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін поставив завдання досягти цілей 2022 року: окупанти знову "пруть" на українське місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін поставив завдання досягти цілей 2022 року: окупанти знову "пруть" на українське місто

У російських військ є значні успіхи у просуванні на окремих напрямках, зауважують аналітики DeepState

25 грудня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Російська  армія  має намір  досягнути ціль,  поставлену  Путіним  в  2022 році. Вороги  пробують   наблизитись  до Часового Яру,  при цьому  OSINT-аналітики підтвердили  просування  загарбників у Богданівці.

Путін поставив завдання досягти цілей 2022 року: окупанти знову "пруть" на українське місто

Росія пішла у наступ на Часів Яр (фото з відкритих джерел)

Як  інформують експерти DeepState,  тут   російські військові  не полишають  спроб закріпитись  в населеному  пункті  Синьківка,  неподалік Іванівки  продовжуються жорстокі піхотні бої. Вороги  мали  значні успіхи на схід від Тернів. Важкою є ситуація в Серебрянському лісництві,  загарбник веде  наступ біля ЛЕП.

Російські військові   ведуть  активну наступальну операцію,  ширина їх атак  22 км,  кінцева ціль — Часів Яр. На території  Богданівки  росіяни  зуміли  просунутись  на 300-500 метрів в глиб населеного пункту.

Паралельно вороги  посилюють  тиск на Іванівське.

"Ворог приймає серйозних заходів для відкидання Сил Оборони. Ціль, яка була поставлена ще рік тому, є досі для них актуальною", -  зазначають аналітики.

Ворог активізувавсь між залізницями,  його мета -  наблизитись ближче до Очеретиного.

"Кожен день ворог заходить в Степове і кожен день отримує на горіхи. При цьому всьому, піхота противника не відмовляється піти на утилізацію", -  говорять про цей наступ   військові  експерти.

 Українським військовим вдалось  відбити одну  масовану атаку  загарбників.

Але загарбники  продовжують  "м'ясні штурми" біля Роботиного, змін наразі не зафіксували.  Противник має  колосальні втрати.

У Кринках вороги  продовжують  втрачати живу силу  і техніку. Знищені  російські  Су є  успіхом,  що вплине  на частоту застосування росіянами КАБів,  зазначають експерти. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що бої за українське місто стали самим кривавими за всю війну

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини