Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін поговорив із Шольцем – розповів, чому б'є ракетами по українських містах
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін поговорив із Шольцем – розповів, чому б'є ракетами по українських містах

Російський диктатор хоче, щоб Берлін переглянув свої підходи "у контексті українських подій"

2 грудня 2022, 14:00 comments2243
Поділіться публікацією:

У Кремлі повідомили про телефонну розмову президента РФ Володимира Путіна з канцлером Німеччини Олафом Шольцем. Як передає видання "Коментарі", повідомлення про телефонну розмову Путіна та Шольца оприлюднено на офіційному сайті Кремля.

Путін поговорив із Шольцем – розповів, чому б'є ракетами по українських містах

Володимир Путін та Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

У Москві наголосили, що розмова відбулася з ініціативи німецької сторони. Зазначається, що основною темою була війна в Україні, зокрема Путін поінформував Шольца, чому російські війська завдають масованих ракетних ударів по інфраструктурі України, і закликав Німеччину переглянути свої підходи "в контексті українських подій".

Також Путін вимагає прозорого розслідування за участю російських структур вибухів на газопроводах "Північного потоку".

Крім того, Путін і Шольц у розмові торкнулися теми реалізації так званої "зернової угоди". Зокрема, Путін наголошував на необхідності усунення бар'єрів для російських поставок добрив.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна входить до однієї із найскладніших зим у своїй історії. Видання "Коментарі" поцікавилося в експертів, які виклики, потреби та перспективи є в цій ситуації в українського бізнесу.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент США Джо Байден заявив, що готовий вести переговори з російським диктатором Володимиром Путіним, якщо той вирішить закінчити війну в Україні. Але можливі контакти відбудуться лише за консультацій з НАТО, попередив Байден, назвавши огидними дії Путіна в Україні. У Кремлі вже заявили, що не мають наміру припиняти так звану "спеціальну військову операцію". Експерти оцінили перспективи американо-російських, українсько-російських переговорів спеціально для "Коментарів".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иштван

2 грудня 2022, 18:20

А почему это Шольц выслушивает требования путина.?? Не ужели ЕС так слаб,что не могут капеллой вправить мозги взбесившемуся фюреру России???????

Правдоруб

2 грудня 2022, 14:14

плевать что хочет путин или россия. Такой страны как россия нет есть московия, а путину пулю в лоб и каждому русскому солдату по пули в лоб кто пошел войной в Украину!!!


Новини