Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін починає нові наступальні дії – Генсек НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін починає нові наступальні дії – Генсек НАТО

НАТО заявляє, що розпочався новий великий наступ Росії в Україні.

13 лютого 2023, 15:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг виступив 13 лютого перед журналістами, де розповів, що Путін розпочинає новий наступ на територію України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Путін починає нові наступальні дії –  Генсек НАТО

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Розвідка та військові аналітики стверджували, що Росія може піти у наступ найближчими днями. Особливо зважаючи, що 24 лютого буде річниця вторгнення РФ в Україну. Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що попри заяви президента Росії Володимира Путіна, він не хоче миру, а починає наступ військ.

"Минув майже рік після вторгнення, президент Путін не готується до миру. Він починає нові наступальні дії", — зазначає Столтенберг.

Генсек НАТО вважає, що російський диктатор і надалі хоче захопити Україну.

"Ми бачимо, що президент Путін і Росія все ще хочуть контролювати Україну. Ми бачимо, як вони надсилають більше військ, більше зброї, більше можливостей", — говорить Столтенберг.

Єнс Столтенберг зазначив, що під час найближчої зустрічі, яка відбудеться цього тижня у Брюсселі, буде обговорено питання про постачання винищувачів в Україну.

"Зараз також триває дискусія щодо літаків, і я очікую, що це також буде розглянуто завтра на зустрічі в Брюсселі", — сказав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Єнс Столтенберг збирається піти з посади генсека НАТО.

Також "Коментарі" писали про ймовірну дату наступного масового ракетного удару по Україні. Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк припустила, що наступний ракетний удар Російської Федерації слід очікувати 24 лютого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини