Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гуменюк повідомила про дату ймовірного масового ракетного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуменюк повідомила про дату ймовірного масового ракетного удару

Ймовірно нові ракетні удари Росія завдасть 24 лютого

13 лютого 2023, 11:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія 10 лютого здійснила черговий масштабний обстріл України. Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк припустила, що наступний ракетний удар Російської Федерації слід очікувати 24 лютого, на річницю повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на НВ.

Гуменюк повідомила про дату ймовірного масового ракетного удару

Керівниця пресцентру ОК Південь Наталія Гуменюк. Фото з відкритих джерел

Керівниця пресцентру ОК Південь Наталія Гуменюк зазначає, що Росія не відмовилась від тактики масових терористичних атак по території України. І середній час між обстрілами складає близько 10-14 днів, тобто 24 лютого. Також Гуменюк зазначає, що російський диктатор любить використовувати символічні дати для своїх дій, тому річниця початку повномасштабного вторгнення є однією з найбільш ймовірних дат для російської ракетної агресії.

"І можемо зауважити, що від попереднього до наступного — це якраз 24 лютого. Пам’ятаючи про тяжіння ворога до сакральних дат, треба бути напоготові", — повідомила Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

Нагадаємо, що 10 лютого російські війська здійснили масовий ракетний обстріл України. За даними Генштабу Росія випустила 29 зенітних керованих ракет С-300 та 71 крилату ракету.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що робитимуть росіяни перед новим наступом на сході України. За словами генерала військові РФ здійснять авіаційні удари по позиціях України та атакуватимуть тоді, коли отримають перевагу в кількості військових 6:1.

Також "Коментарі" писали про те, що думають українці про повторний наступ російських військових на територію України в найближчі тижні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини