Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін піде на переговори та забере свої війська - ексглава ЦРУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін піде на переговори та забере свої війська - ексглава ЦРУ

Колишній директор ЦРУ Девід Петреус, вважає, що Путін виведе свої війська з України та виконає усі мирні угоди.

24 серпня 2023, 16:42 comments14220
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Путін зрозуміє наскільки катастрофічно впливає війна в Україні на фінансову, економічну систему, олігархів та військових і зрештою виведе свої війська з України, вважає колишній директор ЦРУ Девід Петреус. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Петреуса для "24 каналу".

Путін піде на переговори та забере свої війська - ексглава ЦРУ

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Девід Петреус згадує події пов’язані з повстанням Пригожина, які неочікувано трапились у червні цього року. За словами Петреуса виглядає так, ніби ніхто з російських спецслужб чи інших кіл не може зняти Путіна, однак це не так.

"Але це все до того моменту, поки це станеться, і всі скажуть – цього було не уникнути. А такі речі вже ставалися в історії", — говорить колишній директор ЦРУ.

Петреус говорить, що таку подію дуже важко передбачити, але за межами Росії, люди, які були при владі в РФ говорять про це. Крім того, ексглава ЦРУ пояснює ситуацію в якій перебуває Путін. Росія знаходиться під тиском санкцій, які постійно посилюють. Цей тиск існує на російських олігархів, силовиків та загалом економіку РФ. Захід намагається знайти усі схеми, які використовує Росія для обходу санкцій. Тому російський диктатор збагне, що в якийсь момент шкода від війни буде неприйнятною і він "не зможе пересидіти українців та європейців".

"Ми повинні показати, що все це буде продовжуватися для Росії не лише на полі бою, але і вдома. Тому зрештою він піде на переговори, забере свої війська, і виконає всі вимоги", — вважає Девід Петреус.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що смерть Пригожина стала чітким сигналом для Лукашенка.

Також "Коментарі" писали, що після розмови з Путіним Ілон Маск змінив свою позицію щодо України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини