Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін особисто зможе бути присутнім на наступному Саміті миру: що відповів Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін особисто зможе бути присутнім на наступному Саміті миру: що відповів Зеленський

Володимир Зеленський зазначив, якщо Росії та Україні вдасться знайти спосіб сісти за стіл переговорів, він не чекає, що Путін братиме в них особисто

4 липня 2024, 11:25 comments1547
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський не виключив, що Путіна запросять до наступного Саміту миру. Як повідомляє портал "Коментарі", про це український лідер сказав в інтерв'ю "Bloomberg".

Путін особисто зможе бути присутнім на наступному Саміті миру: що відповів Зеленський

Володимир Зеленський та Володимир Путін. Фото: із відкритих джерел

При цьому Володимир Зеленський уточнив, якщо Росії та Україні вдасться знайти спосіб сісти за стіл переговорів, він не чекає, що Путін у них братиме участь особисто і "найближчим часом", оскільки вважає, що російський президент "занадто наляканий, щоб приїхати" .

Зазначимо, що раніше в інтерв'ю "Time" глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що Україна розраховує на проведення другого Саміту миру в Саудівській Аравії до кінця нинішнього року.

ЗМІ зазначає, президент Володимир Зеленський після повернення з першого саміту, що відбувся в Швейцарії, сказав, що "ніяких пауз зараз" бути не повинно. Він вважає, що зроблено "перший відчутний крок до миру".

Андрій Єрмак, який займався організацією та залученням учасників до першого саміту, готується до великого випробування – зустрічі з представниками Росії. Як відомо, раніше Україна говорила, що Росія може взяти участь у другому саміті – щоб передати їй напрацювання щодо встановлення миру.                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — країна-агресор продовжує розганяти тему про нелегітимність президента України Володимира Зеленського, оскільки має на меті зірвати другий Саміт миру. Таку заяву зробив керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України Андрій Коваленко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини