Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін оголосить мобілізацію: Гіркін озвучив лякаючий для росіян прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін оголосить мобілізацію: Гіркін озвучив лякаючий для росіян прогноз

На думку російського терориста, із 135 тисяч контрактників, про набір яких раніше звітувало російське Міноборони, більшу частину вибили в боях ЗСУ

19 червня 2023, 10:35 comments2780
Поділіться публікацією:

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) видав новий прогноз щодо оголошення загальної мобілізації в Росії, яка, як запевняє бойовик, не за горами. Гіркін упевнений, що російський диктатор Володимир Путін оголосить про загальну мобілізацію восени 2023 року. Як передає видання "Коментарі", свою думку терорист озвучив у своєму "традиційному" ефірі-монологу.

Путін оголосить мобілізацію: Гіркін озвучив лякаючий для росіян прогноз

Ігор Стрєлков-Гіркін. Фото: з відкритих джерел

"Мобілізацію, швидше за все, оголосять восени. Просто тому, коли Міністерство оборони, яке зараз звітує, що ми набрали 135, здається, тисяч контрактників, сором'язливо зізнається, що серед цих 135 тисяч вже значну частину вибито в боях. Дуже важких боях. — кровопролитних не лише для противника", — заявив Гіркін.

Він висловив сумнів, що російська армія матиме "контрактників", щоб продовжувати війну проти України, тому без мобілізації не обійтися.

За словами бойовика, якщо Міноборони й надалі зволікатиме з поповненням рядів окупантів, то ЗСУ перевершать у чисельності військо агресора у кілька разів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує переживати нічні атаки дронів, а також масовані ракетні удари з боку РФ. Показово, що одна з атак відбувалася на тлі візиту до Києва африканської делегації із черговим мирним планом. Глава зовнішньополітичної служби ЄС Петер Стано вже попередив, що Європейський Союз не готовий підтримувати африканську мирну ініціативу щодо України, якщо вона передбачає заморожування війни. Ну а сама Україна продовжує контрнаступальні дії, сподіваючись вирішити всі завдання саме на полі бою, щоб вийти на переговори про справедливий мир із вигідних позицій. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" політико-дипломатичні, інформаційні та власні фронтові дії останнього часу, а також перспективи розвитку ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини