Путін не розуміє: як Україна буде відповідати на ракетні удари Росії

Україна буде нарощувати удари по території Росії, якщо Москва й надалі атакуватиме українські території.

Російський диктатор Володимир Путін не розуміє, що завдаючи ракетних ударів по Україні буде отримувати відповідь по території Росії, вважає керівник Центру протидії дезінформації лейтенант Андрій Коваленко.

В ніч на 2 вересня Росія провела чергову комбіновану атаку з використанням ракет та дронів-камікадзе типу шахед. Вибухи було чутно у Києві, Харкові, Полтаві, Кривому Розі та інших містах. Як вказує лейтенант Андрій Коваленко, Україна буде відповідати на такі атаки Росії. Крім того, за його словами, сила відповіді України буде лише посилюватись.

"Путін не розуміє, чи не хоче розуміти і вірити в те, що наші удари лише нарощуватимуться. І це все відбуватиметься пропорційно", - заявив Коваленко.

Як повідомляв портал "Коментарі", керівник Офісу президента України Андрій Єрмак анонсував відповідь на російську ракетну атаку, яка відбулась 2 вересня. За словами представника Зеленського, "ворог її відчує".

Росія 26 серпня здійснила комбіновану атаку по Україні з використанням ракет та дронів. Сили оборони збили понад 200 ворожих цілей під час масованого російського удару. Вже 1 вересня Міноборони РФ заявило про наймасштабнішу атаку дронів по території Росії - понад 150 безпілотників. Вибухи чули у 15 російських регіонах, після чого в мережу потрапили фото та відео пожеж з російських електростанцій та НПЗ. Лейтенант Андрій Коваленко назвав атаку дронів по Росії відповіддю України та пояснив, що росіяни почали жити у новій реальності.

Також "Коментарі" писали, що США готує позитивне рішення для України, яке може наблизити перемогу у війні.