Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін не хоче розривати перемовну лінію зі США, — Фесенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не хоче розривати перемовну лінію зі США, — Фесенко

Очільник Кремля продовжує шантажувати світ, хоча про ослаблення путінської Росії говорить весь світ

1 березня 2023, 22:13
Поділіться публікацією:

Призупинивши участь Росії в Договорі про нерозповсюдження стратегічних наступальних озброєнь (СНО-III), а не вийшовши з нього, президент Володимир Путін зберігає можливості для перемовин. Про це в Телеефірі сказав політолог Володимир Фесенко, пишуть "Коментарі".

Путін не хоче розривати перемовну лінію зі США, — Фесенко

Кремлівський лідер зберігає можливість переговорів з Байденом

Учора Путін підписав цей документ, і це, підтвердив політолог, черговий шантаж, за яким навряд чи щось буде.

“Що важливо — те, що йдеться про призупинення, хоча в самому тексті договору такого механізму немає, там немає ніякого призупинення. А чому призупинення, а не вихід із договору? А тому що Путін не хоче розривати перемовну лінію зі Сполученими Штатами. Так, пошантажувати — це улюблений метод Путіна — шантаж. Він хоче шантажувати Захід, але він зараз не в тому стані, щоб всерйоз шантажувати”, — каже Фесенко.

За його словами, вже всі бачать, зокрема у Вашингтоні, наскільки ослабла путінська Росія.

“Ще один важливий момент — вони шантажують, а з іншого боку кажуть: “Ні, ні, ми готові домовлятися”. І самі ж заявили, російське МЗС про це сказало, що будуть і далі дотримуватися положень цього договору. Ось така двоїста позиція, і вона теж індикатор слабкості нинішньої Росії, коливання самого Путіна. Вони начебто і намагаються погрожувати, але роблять це якось мляво і непереконливо. І водночас сигналізують, що так, ми готові домовлятися”, — розповів політолог.

 На порталі "Коментарі" йшлося, про те, що російський президент Володимир Путін всіма силами пробує все більш перетворити війну в Україні у затяжний конфлікт.

Як раніше писали "Коментарі", нарешті розставлені крапки над "і" в глобальній політиці. І, принаймні, більшості зрозуміло, що Путін не має вже ніяких впливів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як рік широкомасштабної війни РФ проти України змінив розстановку сил у світі: чого чекати далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини