Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін назвав вторгнення в Україну "так званою війною" та звинуватив у всьому Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав вторгнення в Україну "так званою війною" та звинуватив у всьому Захід

Однією з головних тем у виступі керівника Російської Федерації на Валдайському форумі стала війна в Україні

5 жовтня 2023, 17:59 comments1270
Поділіться публікацією:

Традиційно у своєму виступі на Валдайському форумі Путін звинуватив у загостренні міжнародної ситуації західні країни, котрі, на думку російського диктатора, не хочуть йти з ним на компроміс. При цьому він назвав вторгнення в Україну "так званою війною", яку, за словами Путіна, РФ "хоче закінчити". Про це повідомляють "Коментарі".

Путін назвав вторгнення в Україну "так званою війною" та звинуватив у всьому Захід

Путін

– Ми не розпочинали так звану війну в Україні, – заявив Путін. — Навпаки, ми намагаємося її закінчити.

Традиційно господар Кремля назвав причиною сьогоднішньої війни "державний переворот 2014 року", якому, на думку Путіна, сприяв Захід. Російське ж вторгнення до Криму та його анексію у 2014 році російський керівник назвав "допомогою кримчанам та севастопольцям".

Глава РФ із задоволенням зазначив, що він спостерігає в західних країнах "поростки розсудливості", мабуть, натякаючи на прихід до влади у Словаччині критично налаштованих до України політсил.

Крім того, глава РФ повторив традиційні російські пропагандистські кліше про те, що Росія ніколи не вела загарбницьких воєн, тоді як Захід весь час проводив експансію, колонізуючи навколишній світ. І зараз, мовляв, Росія будує багатополярний світ, чому пручається Захід, оскільки продовжує політику неоколоніалізму.

Нагадаємо, що, за оцінками західних ЗМІ, загальна кількість військових втрат (поранених та вбитих) з моменту російського вторгнення в Україну у російської та української армії переважила півмільйона людей. Офіційно ці дані не підтверджені.

Тим часом, загинув кожен шостий: подробиці масового знищення людей Росією.

У парламенті зібрали необхідну кількість підписів за розгляд заборони УПЦ МП.

А Кевіна Спейсі госпіталізували з підозрою на напад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини