Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін назвав свої дії в Україні "війною" і порівняв їх із конфліктом у Газі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав свої дії в Україні "війною" і порівняв їх із конфліктом у Газі

Глава РФ остаточно перестав ховатися за абревіатурою "СВО", але почав шукати виправдання своїм діям у жорстокостях конфлікту в Газі

22 листопада 2023, 16:34
Поділіться публікацією:

Виступаючи онлайн перед учасниками G20, президент РФ Володимир Путін порівняв бойові дії в Україні з конфліктом у Газі. Стосовно і першого і другого він вжив визначення — "війна" . Про це повідомляють "Коментарі".

Путін назвав свої дії в Україні "війною" і порівняв їх із конфліктом у Газі

Путін

Війну в Україні він назвав трагедією, але при цьому порівняв із гуманітарною ситуацією в Газі, акцентуючи увагу на жахах того, що відбувається саме в секторі Газі, де діє Ізраїль за підтримки США.

"Так, звичайно, військові дії, це завжди трагедія, конкретних людей, конкретних сімей, та й країни в цілому, — заявив Путін, говорячи про війну в Україні, звертаючись до глав держав через інтернет. — І, безумовно, ми маємо думати, як припинити цю трагедію, до речі, Росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів з Україною, це не Росія, а Україна публічно оголосила про те, що вона виходить з переговорного процесу і, більше того, був підписаний декрет глави держави, який забороняє вести з Росією такі переговори".

При цьому Путін, схоже, остаточно відмовився від вигаданого в РФ терміна-евфемізму "Спеціальна військова операція", оперуючи більш відвертим визначенням – війна.

"Розумію, що це війна — загибель людей не може не вражати", — заявив Путін. — "А винищення цивільного населення в Палестині, в секторі Газа сьогодні, не вражає? А те, що лікарям доводиться робити дітям полосні операції, діяти скальпелем по дитячому тілу, без наркозу, це не вражає?".

Зазначимо, що після початку бойових дій у Палестині та зростання кількості загиблих цивільних Росія намагається знайти виправдання своїм військовим злочинам жорстокостями війни у Газі та Ізраїлі.

Тим часом, у Росії накинули оком на території Японії. У Російській Федерації натякнули на "невирішене питання" з Японією.

Росіяни пішли колонами на Авдіївку: подробиці атаки. Російські колони пішли на Авдіївку, але втратили майже 80% техніки.

А Довбик претендує на звання місяця гравця в Ла Лізі: як проголосувати. У двох матчах цього місяця у Ла Лізі Довбик забив два м'ячі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини