Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін нагородив родичку свого "вірного піхотинця"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін нагородив родичку свого "вірного піхотинця"

Мати Рамзана Кадирова отримала нагороду з рук Путіна, який убив під час другої чеченської війни тисячі чеченців

2 серпня 2023, 16:43
Поділіться публікацією:

Сьогодні президент РФ Володимир Путін нагородив матір президента Чечні Рамзана Кадирова, який називає себе "вірним піхотинцем Путіна" та підтримав господаря Кремля під час нещодавнього заколоту Пригожина. Аймані Кадирову нагородили російським "орденом пошани". Про це повідомляють "Коментарі".

Путін нагородив родичку свого "вірного піхотинця"

Рамзан Кадиров

Нагадаємо, що в першу чеченську війну Рамзан Кадиров, як і його батько, бився за свободу Ічкерії проти російських загарбників, а під час другої разом зі своїм батьком перейшов на бік "федералів".

За словами Кадирова, його мати нагороджена за благодійну діяльність, зокрема за допомогу у "зоні СВО" — "мешканцям звільнених територій" та російським військовим. Йдеться, за його словами, про доставку продуктів харчування та ліків.

Нагадаємо, що Рамзан Кадиров та підрозділи, сформовані ним, беруть участь у війні проти України. Зокрема, мародерствують. Так, у Мелітополі – з виставкового майданчика компанії "Агротек-Інвест", офіційного дилера виробника сільгосптехніки компанії John Deere в Україні, кадировці викрали три нові комбайни, трактор, три сівалки загальною вартістю 1,5 млн євро, а також 20 тонн фірмових мастил. Компанії вдалося вирахувати, куди вони вивезли вкрадену техніку. Завдяки встановленим на техніці системам фахівці встановили, що техніка знаходиться в Чечні, в селищі Закан-Юрт неподалік Грозного.

Селище Закан-Юрт входить в Ачхой-Мартанівський район і відоме тим, що це рідне село глави уряду Чечні Мусліма Хучієва та його брата Тамерлана Хучієва, який очолює адміністрацію району. Останній відомий також тим, що 11 років був виконавчим директором Фонду Ахмата Кадирова.

Нині цей фонд очолює мати Кадирова.

Тим часом, Байден хоче профінансувати зброю для Тайваню в рамках бюджету для України.

Контрнаступ ЗСУ: у Пентагоні озвучили новий прогноз.

А Росія відправляє тисячі солдатів у Балтійське море.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини