Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін може забрати свої елітні війська з Донбасу: названа неприємна для України умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін може забрати свої елітні війська з Донбасу: названа неприємна для України умова

Путін готовий жертвувати територіями Курської області і всіма силами триматися за Донбас

21 серпня 2024, 18:25 comments5550
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін, здається, не надто переймається окупованими та втраченими територіями Курщини, відзначив в ефірі "Апостроф TV" військовий експерт Олег Жданов.

Путін може забрати свої елітні війська з Донбасу: названа неприємна для України умова

Володимир Путін

На його думку, Путін не планує знімати війська зі східного фронту, особливо з Донецької області, де тривають активні бойові дії.

"Вони намагаються не просто тримати фронт, а використати ту ситуацію, що ми не перекидаємо на цей напрямок достатньої кількості резервів, для захоплення якомога більшої кількості територій", — сказав Жданов.

Експерт також наголосив, що для кремлівського диктатора Донбас є пріоритетом, навіть якщо це означає втрату Курщини.

"Тому якщо він зможе захопити Донбас, тоді може постати питання зняття якоїсь кількості військ з цього напрямку, якщо, звісно, вони там ще залишаться при таких втратах, які несе Російська Федерація. Але якщо вони не зможуть захопити цю територію, він і не зможе зняти звідти війська", — розповів військовий експерт.

Щодо мобілізації в Росії, Жданов зазначив, що ймовірно нова хвиля мобілізації, яку можуть оголосити 11 вересня, залучить до 500 тисяч новобранців. Однак, на полі бою ці війська з'являться не раніше грудня, а можливо і під Новий рік.

"Зараз це будуть цивільні люди, яких треба буде навчати хоча б чомусь. Тому мобілізація найближчими місяцями їх не врятує. Навіть грудень – це дуже оптимістично, скоріш за все десь під Новий рік, не раніше", — підкреслив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ситуація на фронті залежить від витримки Зеленського чи Путіна. Якщо нервова система здасть у кремлівського діда, то він виведе війська із Покровська і відправить їх в Курську область.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини