Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін може сам попросити про переговори: що має зробити Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін може сам попросити про переговори: що має зробити Захід

Якщо Захід введе частину військ НАТО в Україну, то Путін може попросити про переговори

сьогодні, 15:31
Поділіться публікацією:

Солдати КНДР поки що не беруть участі в боях в Україні, але немає сумнівів, що цей час прийде, вважає військовий, політолог Дмитро Воронков.

Путін може сам попросити про переговори: що має зробити Захід

Володимир Путін

"Питання до Заходу — що там із занепокоєнням із цього приводу. Рашка ввела на територію війни третю силу, втягнула іншу країну, яка не є стороною конфлікту", — наголосив експерт.

Він запитує, а чи не час наслідувати приклад Росії і надіслати в Україну не тільки НАТІвських інструкторів, а й хоч мінімальну частину військ.

"Я давно вже говорив про те, що Заходу потрібно прислати свої сили і розташувати в тилу, не залучати до бою, а ніби під соусом миротворців чи тих самих інструкторів (зрозуміло в іншій кількості) розмістити нехай за третьою лінією оборони. Можливо, ризики ненароком атакувати західні сили і таким чином спровокувати НАТО пригальмували б просування орків", — каже Воронков.

Але, додав він, Росія випередила цю ідею.

"З іншого боку, це – негласне зелене світло для Заходу вчинити дзеркально. І це було б цілком обґрунтовано. Зброя зброєю, але люди найцінніші. І присутність третьої сили у вигляді наших союзників могла б врятувати багато життів і стати тим поштовхом, що змусив би рашку виступити з ініціативою про переговори", — заявив політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що регулярні війська Північної Кореї можуть бути перекинуті в Україну для підтримки російських збройних сил. Це вигідно як для диктатора Володимира Путіна, так і для лідера КНДР Кім Чен Іна , заявили у ЗСУ. Офіцери з Північної Кореї вже перебувають на окупованих територіях України та навіть потрапляють під удари ЗСУ. Проте армія КНДР, незважаючи на численних генералів з нагородами, не має бойового досвіду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини