Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін може піти на застосування ядерної зброї, але - є але
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін може піти на застосування ядерної зброї, але - є але

При всьому тому, що відбувається, в Росії достатня кількість людей, які навіть перебуваючи на держслужбі, у структурах ФСБ тощо, усвідомлюють, що країна під керівництвом Путіна йде не туди

2 березня 2023, 15:31
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін може віддати наказ про застосування тактичної ядерної зброї, але він необов’язково буде виконаний. Таку думку в Телеефірі висловив російський політик, лідер міжнародного руху “Говорите Громче!” Андрій Сидельников, пишуть "Коментарі".

Путін може піти на застосування ядерної зброї, але - є але

Кремлівський диктатор може зважитися на ядерний удар, але його наказ необов’язково буде виконаний

Він наголосив, що дії російського диктатора не піддаються логіці, тому прогнозувати рішення російського президента щодо ядерної зброї дуже складно.

“Потрібно просто сподіватися, що ті люди, які будуть зобов’язані виконати наказ, вони його не виконають. Тобто нібито тут у тому, що він може віддати наказ, я особисто не сумніваюся, тому що він вважає, що він сховається в одному з бункерів своїх, а потім далі, мабуть, якось усе саме розсмокчеться. Тому я б не сподівався на те, що він не віддасть наказ, а ось саме на те, що люди, які зобов’язані виконати його, ось на них загалом, напевно, є надія. Просто ми ж не розуміємо, що це за люди й що вони нині думають, навіть перебуваючи під присягою”, — сказав Сидельников.

На думку російського політика, Путін переконаний, що Захід не відповість на застосування тактичної ядерної зброї.

“Він вважає, що не буде жодної відповіді. Хоча це не так, наскільки ми розуміємо, і президент Сполучених Штатів, і адміністрація Америки, і Велика Британія, керівництво Європейського Союзу загалом дали зрозуміти, що відповідь буде обов’язково, якщо він зважиться на використання тактичної ядерної зброї… У нього картинка світу змінена, і в нього просто свої якісь дії закладені. А вся парадигма нинішнього режиму в тому, що вони вірять у Задзеркалля, у зовсім іншу картинку світу. Тому сподіватися на те, що у них буде розсудливість, ну, не знаю, у мене такої надії немає”, — сказав Андрій Сидельников.

Громадський і політичний діяч також зазначив, що в Росії достатня кількість людей, які навіть перебуваючи на держслужбі, у структурах ФСБ тощо, усвідомлюють, що країна під керівництвом Путіна йде не туди. Із цим, зокрема, пов’язані зливи інформації про корупцію вищих посадових осіб та їхні статки.

На порталі "Коментарі" йшлося, про те, що призупинивши участь Росії в Договорі про нерозповсюдження стратегічних наступальних озброєнь (СНО-III), а не вийшовши з нього, президент Володимир Путін зберігає можливості для перемовин з США.

Як раніше писали "Коментарі", російський президент Володимир Путін всіма силами пробує все більш перетворити війну в Україні у затяжний конфлікт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін перестав бути впливовою людиною і геополітичним гравцем, вдершись в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини