Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін може оголосити про новий наступ на Україну. Коли це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін може оголосити про новий наступ на Україну. Коли це станеться

Російський диктатор Володимир Путін після перемоги на президентських виборах може оголосити про черговий наступ на Україну, про це під час чату на «Главреді» повідомив директор Центру досліджень армії Валентин Бадрак

29 лютого 2024, 18:18 comments2063
Поділіться публікацією:

Експерт нагадав, що Верховний представник зі справ ЄС Жозеп Боррель попереджав, що після виборів кремлівського диктатора Росія через кілька місяців піде у масштабний наступ. Ймовірно, говорить Бадрак, таку заяву він зробив, щоб мобілізувати західних колег для того, щоби вони якомога швидше дали Україні всю необхідну їй зброю. Проте, додав експерт, загроза такого наступу, дійсно, є.

Путін може оголосити про новий наступ на Україну. Коли це станеться

Володимир Путін

Окрім того, експерт порадив спостерігати на боями, які йдуть на лінії фронту.

"Як тільки статичні бої почнуться на лінії зіткнення, це буде початком великої підготовки путінських військ до нової стратегічної наступальної операції",
— підкреслив військовий експерт.

За його словами, масштабному наступу Росії сприяє також і те, що позиції російського диктатора посилились. Як каже експерт, вони були хиткими у другій половині 2022 року та до початку літа 2023 року. Саме тоді, можна було би завдати Росії нищівної поразки.

Як каже Бадрак, саме тому тодішній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний просив Сполучені Штати посилити військову допомогу, але президент Джо Байден проігнорував всі прохання.

Нагадаємо, російський диктатор у своєму посланні до росіян заявив, що Росія зараз має успіхи на фронті і "звільняє" території Донбасу. За його словами, "спеціальна воєнна операція" буде продовжуватися і далі.

Разом з тим, як повідомив військовий оглядач Олександр Коваленко, є загроза того, що росіяни можуть прорвати лінію фронту. За його словами, цьому сприяє критичний брак боєприпасів у Сил оборони.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що із захопленням Авдіївки Росія розпочала масштабну наступальну кампанію, про це сказав командир штурмової групи "NC 13" другого штурмового батальйону 3 ОШБр Микола Зінкевич. Як відзначив військовий, дуже ймовірно, що Авдіївка є лише початком наступальної кампанії ворога, тому потрібно готуватися, що масштаби наступу будуть великими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 лютого 2024, 19:15

Ви там якось визначиться: чи наступ буде, чи Майдан-3! Бо ми ж за корумпованого Фюрера і пОПу хвилюємось. Ну, а що нам ще робити? Ще б хтось пояснив дива, які відбуваються. Якщо справді снарядів нема, то чому Путіну не почати наступ саме на Київ і швидко перемогу оголосити? Тут: або нам брешуть і всі снаряди - корумпованих київських феодалів охороняють і їх там дуже багато, тому ворог не ризикує з тим напрямком; або все ж існує якийсь договірняк - київських феодалів-юдейців не чіпати, прийде час, вони самі "двері" ворогу відкриють.


Новини