Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт розповів, що може привести до прориву фронту окупантами
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, що може привести до прориву фронту окупантами

Росіяни можуть прорвати лінію фронту, якщо у Сил оборони і далі катастрофічно бракуватиме снарядів, про це в ефірі телемарафону заявив військовий оглядач Олександр Коваленко, передає портал «Коментарі»

29 лютого 2024, 17:47
Поділіться публікацією:

За його словами, найбільш критичний момент на фронті буде спостерігатися тоді, коли Сили оборони взагалі перестануть використовувати артилерію через брак снарядів.

Експерт розповів, що може привести до прориву фронту окупантами

Олександр Коваленко

"Тобто це коли артилерійська батарея буде на добу робити по декілька пострілів",
- відзначив експерт.

За його словами, це неминуче призведе до просідання фронту. Тобто, додав Коваленко, за таких умов буде  прориву на тих чи інших локаціях, які найбільше вразливі через тиск великих угрупувань загарбників.

При цьому військовий оглядач додав, що Росія переважає Україну в кількості випущених снарядів. За його словами, країні-окупанту боєприпасами активно допомагає Північна Корея та Іран. Хоча, додає експерт, у РФ все ж менше снарядів, як було на початку повномасштабного вторгнення.

Тобто, підсумував Коваленко, ситуація на фронті для Сил оборони доволі складна, зараз немає навіть і мови про те, щоби вести наступальні операції.

"У нас є навіть проблема з обороною через те, що немає пропорційно розділення боєкомплекту між артилерійськими підрозділами"
, — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що із захопленням Авдіївки Росія розпочала масштабну наступальну кампанію, про це сказав командир штурмової групи "NC 13" другого штурмового батальйону 3 ОШБр Микола Зінкевич. Як відзначив військовий, дуже ймовірно, що Авдіївка є лише початком наступальної кампанії ворога, тому потрібно готуватися, що масштаби наступу будуть великими.  Микола Зінкевич підкреслив, що саме тому Збройним силам необхідна додаткова військова техніка, дронові системи, системи радіоелектронної боротьби. Окрім того, додав військовий, необхідне поповнення в людях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини