Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін має подвійну мету: прогноз Foreign Affairs щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін має подвійну мету: прогноз Foreign Affairs щодо війни в Україні

Вказується, досягнення міцного світу буде неможливим без чіткого бачення довгострокової безпеки України

22 травня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні ніхто у світі не знає, як покласти край війні в Україні. Нема рецепту, як це зробити. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі американського журналу "Foreign Affairs".

Путін має подвійну мету: прогноз Foreign Affairs щодо війни в Україні

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Вказується, що не існує срібної кулі, яка могла б покласти край війні Росії проти України.

"Путін переслідує подвійну мету: нав'язати свою волю Києву і переписати правила європейської безпеки. Він вважає, що час на його боці, і не відчуває необхідності йти на компроміс, навіть незважаючи на те, що Україні надходить нова допомога США. За цих обставин створення дипломатичного шляху для досягнення врегулювання означає поставити віз попереду коня", — йдеться у публікації.

Автори матеріалу припускають, що може пройти багато часу, який вимірюється роками, а може, навіть десятиліттями – перш ніж Україна матиме реальний шанс повернути собі всю територію, окуповану Росією, чи то військовим шляхом, чи за допомогою дипломатії.

Аналітики відзначають, що Путін не безсмертний, його режим також не вічний, а його війна створила внутрішній тиск, який через деякий час може проявитися дестабілізуючим чином.

Журналісти вважають, що Україна може мати шанс на успіх лише в тому випадку, якщо буде впевнена у твердих зобов'язаннях Заходу щодо безпеки.

"Українці мають бути впевнені, що вони отримають підтримку своїх партнерів незалежно від того, як піде війна, навіть якщо вони вирішать, що дотримання режиму припинення вогню відповідає їхнім інтересам…", — йдеться в статті.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що намагається домовитись Україна з партнерами: як це може вплинути на перебіг війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини