Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін і Сі облажалися: яку нову стратегію виробили під час зустрічі у Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін і Сі облажалися: яку нову стратегію виробили під час зустрічі у Китаї

Російський диктатор Володимир Путін облажався, коли обіцяв Сі Цзиньпіну провести бліц-криг із захоплення України, відзначив в інтерв’ю «Главреду» політолог Максим Розумний. Саме тому, вони виробили в Китаї нову стратегію

20 травня 2024, 21:06
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін обіцяв президенту Китаю Сі Цзиньпіну блискавично захопити Україну, проте все пішло не за їх планом, відзначив Максим Розумний.

Путін і Сі облажалися: яку нову стратегію виробили під час зустрічі у Китаї

Путін і Сі

Саме тому, за його словами, у Китаї два президенти думали над тим, що їм робити у цій ситуації. Політолог припустив, що Путін і Сі могли обговорити питання, що їм робити для того, аби подолати міжнародну ізоляцію, в якій опинилися їх країни та протидіяти можливим економічним санкціям.

Тобто, каже Розумний, оскільки все пішло не за планом, то Путін і Сі обговорювали новий план щодо війни в Україні. Він припустив, що було прийнято рішення зробити вся для того, щоб заморозити війну. Це означає, каже політолог, що Путін і Сі дійшли висновку, що потрібно завершувати гостру фазу війни, проте виключно на умовах Москви та Пекіну.

"Зараз питання лише в тому, щоб зробити це на якомога вигідніших умовах",
- підкреслив політолог.

Політолог вважає, що Москва буде намагатися говорити із позиції сили, і саме про це свідчать останні події на фронті. Росія буде намагатися довести, що вона, буцімто, і далі може захоплювати нові території і не збирається відступати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що є і інша думка із приводу переговорів. Зокрема, політолог Володимир Фесенко вважає, що Росія не зацікавлена у тому, щоб "морозити" війну в Україні, оскільки це не відповідає її бажанням. Насправді, Кремль хоче отримати повноцінну мирну угоду, в якій будуть зафіксовані всі її вимоги. Втім, експерт погоджується, що стратегія РФ полягає у тому, щоб примусити Україну і Захід до перемовин на своїх умовах шляхом ескалації війни проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини