Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін хоче перевести війну в Україна у світову. Експерт розкрив причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче перевести війну в Україна у світову. Експерт розкрив причини

Російський диктатор Володимир Путін зацікавлений в тому, щоб війна в Україні переросла у Третю світову, щоб вести переговори про її припинення з провідними лідерами країн НАТО, заявив у коментарі ТСН військовий експерт Олег Жданов

8 лютого 2024, 10:57 comments1129
Поділіться публікацією:

Російському диктатору Володимиру Путіну вигідно вивести війну в Україні на новий, світовий рівень, саме тому він провокує Польщу російськими ракетами, вважає Жданов.

Путін хоче перевести війну в Україна у світову. Експерт розкрив причини

Олег Жданов розповів про "хотілки " Путіна

"Якщо НАТО зіб’є російську ракету, Путін заявить, що НАТО вступило в війну. Росія вважатиме, що вони прийняли бойове зіткнення",
- підкреслив експерт.

За його словами, Путін вважає, якщо країни НАТО вступлять у війну з Росією, тоді він уже буде вести переговори не з президентом Володимиром Зеленським, а провідними лідерами країн Альянсу.

"З Байденом, Макроном, Шольцем, Сунаком. Тобто з першими особами країн-членів НАТО. Цього він і хоче досягти. Себе знову легітимізувати на світовій арені і змусити Захід вступити з ним в переговори",
— відзначив Жданов.

На його думку, Путін вважає, що в цих переговорах він зможе диктувати лідерам свої умови.

Військовий експерт підкреслює, що на Заході розуміють плани Путіна, тому благають Україну, наприклад, не застосовувати західне озброєння для ударів по території Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що системи ППО Польщі могли б "прикрити" Львівську область, проте потрібно провести консультації з НАТО і прийняти політичне рішення. Експерти говорять, щоб таке рішення було прийняте, необхідно провести консультації з членами НАТО, оскільки в Альянсі можуть турбуватися, чи Росія не розцінюватиме такі дії, як участь НАТО у війні на боці України.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що Польща може збивати російські ракети над територією України, проте керівництво країни вибирає більш виважену позицію, щоб "не втягувати" НАТО у протистояння з РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини