Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін готується перетворити українське місто на Алеппо. Чи вийде в нього
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін готується перетворити українське місто на Алеппо. Чи вийде в нього

Російський диктатор Володимир Путін хоче перетворити на українське Алеппо Харків, про це у Фейсбуці заявив колишній нардеп Борислав Береза. За його словами, кремлівський диктатор не спиниться перед кількістю жертв

9 квітня 2024, 13:42 comments2572
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін має план перетворення українського Харкова на Алеппо, вважає Борислав Береза. За його словами, такої ж думки, наприклад, дотримується і один із генералів, з яким він спілкувався. На його думку, такий план вписується у стратегію кремлівського диктатора.

Путін готується перетворити українське місто на Алеппо. Чи вийде в нього

Удар по Харкову

Як вважає політик, єдине, що стримує рашистів — це не страх перед кількістю жертв, а відсутність ресурсу та деякий дефіцит ракет та снарядів для цього.

"І як тільки вони вирішать цю нестачу, то перейдуть до реалізації плану",
— вважає Береза.

При цьому він підкреслює, що Харків рятує ще й те, що він сьогодні не є першочерговою ціллю для окупантів.

"А значить у нас ще є час змінити ситуацію. Головне, щоб це розуміли в ОП, а також мали рішення, як це зробити і отримати бажаний результат"
, — підкреслив політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що росіяни систематично знищують цивільну інфраструктуру Харкова, наносячи по ній ракетні удари та удари КАБами. При цьому як російські пропагандисти, так і депутати Держдуми країни-агресора вважають, що Харків треба знищити, створити там гуманітарну катастрофу, змусити місцеве населення покинути свої домівки та психологічно натиснути на всіх українців, посиливши у них страх за своє життя.

Окрім того, є думка, що окупанти, обстрілюючи Харків, хочуть змусити українську владу піти на емоційні рішення. Зокрема, наприклад, перекинути в місто системи ППО, які прикривають військові об’єкти. Після цього окупанти планують нанести по цим неприкритим об’єктам удари.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини