Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін готується до "святкування"річниці вторгнення в Україну: ЗМІ дізналися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін готується до "святкування"річниці вторгнення в Україну: ЗМІ дізналися нові подробиці

Путін готує свято на річницю повномасштабного вторгнення на територію України

11 лютого 2023, 18:12
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля до річниці повномасштабного вторгнення в Україну готує свято. Але цього року масовці заплатять за участь значно менше. Про це пише Bild.

Путін готується до "святкування"річниці вторгнення в Україну: ЗМІ дізналися нові подробиці

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Журналісти дізналися, що у столиці Росії відбудеться мітинг-концерт, присвячений річниці початку російської війни проти України. Планується, що на ньому із промовою виступить очільник Кремля Путін. 

ЗМІ дізналися, що на організований російською владою концерт, знову набирають масовку.

"Учасникам свята" обіцяють заплати по 500 рублів за кілька годин "роботи". Також на "свято" збирають студентів, яким обіцяють їжу та брендовий одяг.

Автори матеріалу зазначають, що у минулого року у вересні на стадіоні "Лужники" вже проходив схожий мітинг, але тоді ж "учасникам" обіцяли заплатити 1,5 тисячі рублів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що новий наступ окупантів може бути відкладено. На сьогоднішній день країна-агресор дуже хоче розпочати масштабний наступ на Україну, але має можливості цього зробити, бо Росії катастрофічно не вистачає ресурсів. До річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого росіяни не встигнуть усе підготувати, як би їм цього не хотілося. Таку впевненість в інтерв'ю Kyiv Post представник Головного управління розвідки Андрій Черняк. В українській розвідці знають, що Росія має намір активізувати свої штурмові атаки на Донбасі протягом найближчих кількох тижнів. Те, що зараз відбувається на сході України, – це спроба країни-агресора "знайти слабкі місця у нашій обороні". За його словами, всі сили Росія кидає на те, щоб досягти хоча б тактичного успіху на Донбасі. Насправді це дуже проблематично, тому що Росія має цілий спектр проблем від нестачі високоточної зброї до професійних офіцерських кадрів. Щодо проблем із високоточною зброєю, то росіяни використали понад 80% запасів високоточних ракет.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ssss

12 лютого 2023, 01:23

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини