Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий наступ окупантів може бути відкладено: у ГУР назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий наступ окупантів може бути відкладено: у ГУР назвали причину

У ГУР вважають, що Росія не має ресурсів для широкомасштабного наступу найближчим часом

11 лютого 2023, 14:22 comments2695
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день країна-агресор дуже хоче розпочати масштабний наступ на Україну, але має можливості цього зробити, бо Росії катастрофічно не вистачає ресурсів. До річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого росіяни не встигнуть усе підготувати, як би їм цього не хотілося. Як повідомляє видання "Коментарі", таку впевненість в інтерв'ю Kyiv Post представник Головного управління розвідки Андрій Черняк.

Новий наступ окупантів може бути відкладено: у ГУР назвали причину

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

В українській розвідці знають, що Росія має намір активізувати свої штурмові атаки на Донбасі протягом найближчих кількох тижнів. Те, що зараз відбувається на сході України, – це спроба країни-агресора "знайти слабкі місця у нашій обороні".

"Однак, за нашою інформацією, російське командування не має достатніх ресурсів для широкомасштабних наступальних дій", — заявив Андрій Черняк.

За його словами, всі сили Росія кидає на те, щоб досягти хоча б тактичного успіху на Донбасі. Насправді це дуже проблематично, тому що Росія має цілий спектр проблем від нестачі високоточної зброї до професійних офіцерських кадрів. Щодо проблем із високоточною зброєю, то росіяни використали понад 80% запасів високоточних ракет. Зараз Кремль намагається перезапустити виробництво, але поки що це не вдається.

Читайте також на порталі "Коментарі" — звідки можуть розпочати великий наступ ЗСУ: прогноз NYT.                                                                                 

Також видання "Коментарі" повідомляло – які сектори економіки найбільше потребують інвестицій – чи правильно робить акценти влада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини