Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін дав команду готувати мобілізованих на квітень: що задумав диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін дав команду готувати мобілізованих на квітень: що задумав диктатор

Путін хоче спробувати вдруге взяти Україну за три дні

14 січня 2023, 15:45 comments2882
Поділіться публікацією:

Кремль розраховує завдяки новій хвилі мобілізації суттєво збільшити російську армію. Російському командуванню поставлено план мобілізувати ще 500 тисяч людей. Їх хочуть кинути на фронт у новий наступ, який за планом РФ має відбутися вже у квітні. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на The Times.

Путін дав команду готувати мобілізованих на квітень: що задумав диктатор

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Видання, посилаючись на інформацію західної розвідки, зазначає, що російський президент Володимир Путін може не побоятися та публічно оголосити нову хвилю мобілізації у найближчі тижні. Це дасть змогу суттєво прискорити процес збільшення російського війська в Україні.

"Якщо рішення буде ухвалено протягом кількох тижнів, до квітня, коли зимовий бруд в Україні висохне достатньо для великого наступу, можна буде навчити та відправити на фронт до 500 000 додаткових росіян", — йдеться у повідомленні.

При цьому західні розвідки зазначають, що хоч офіційно нову хвилю мобілізації в Росії ще й не оголошено, у російських військкоматах уже триває серйозна підготовка до мобілізації.

Перш ніж зважитися на новий виток ескалації у Путіна розпорядилися провести закрите приватне опитування. У результаті виявилося, що більшість росіян хвилює тема війни, але вони також не хочуть миритися з поразкою, йдеться у матеріалі видання.

Варто зазначити, що раніше про підготовку нової хвилі мобілізації в РФ повідомляла українська розвідка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Бойко підтримав позбавлення мандатів колег з ОПЗЖ: чому зараз екс-регіонал прозрів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський постпред в ООН заявив, що РФ готова до переговорів: в Україні відповіли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини