Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін більше чекати не може: кого Кремль почав перекидати у Курську область
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін більше чекати не може: кого Кремль почав перекидати у Курську область

Росія почала перекидати в Курську область досвідченіші підрозділи

13 вересня 2024, 08:05 comments4461
Поділіться публікацією:

Російське командування розгорнуло додаткові підрозділи 106 повітряно-десантної дивізії в Курській області. РФ може розпочати передислокацію більш досвідчених сил для підтримки своїх поточних контратак та майбутніх контрнаступальних операцій проти українських сил у Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", такої думки дотримуються американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Путін більше чекати не може: кого Кремль почав перекидати у Курську область

Бої у Курській області. Фото з відкритих джерел

Експерти зазначають, на кадрах, опублікованих 11 вересня, видно, як частини російського 137 полку ВДВ (106 дивізія ВДВ) беруть участь у штурмі на північний захід від Снагості.

ISW зафіксував повідомлення про те, що підрозділи 137 полку ВДВ станом на кінець серпня діяли на Сіверському напрямку в Україні.

У Курській області також діють підрозділи 51 полку ПДВ 106-ї дивізії ПДВ.

Російській владі знадобляться додаткова жива сила та досвідченіші підрозділи, щоб повністю витіснити українські сили з Курської області, зазначає ISW.

Російська влада може зосередити в Курській області додаткові частини 106 дивізії ВДВ та інші бойові більш досвідчені формування.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські війська 12 вересня продовжували контратакувати по всьому українському виступу в Курській області, але досягли лише незначних успіхів. Причина, швидше за все, полягає в тому, що українські війська не лише зайняли міцні оборонні позиції, а й продовжили свої наступальні контратаки в цьому районі. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США підтвердили контратаки РФ у Курській області, але є нюанс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини