Головна Новини Суспільство Війна з Росією Проти них у нас поки що захисту немає: речник Повітряних сил розповів про нові іранські ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти них у нас поки що захисту немає: речник Повітряних сил розповів про нові іранські ракети

Іран планує постачати Росії нові балістичні ракети

1 листопада 2022, 15:35 comments1917
Поділіться публікацією:

Росія збирається розмістити іранські ракети на північному кордоні України – проти них Україна на сьогодні не має надійного захисту. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі "Укрінформу" заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Проти них у нас поки що захисту немає: речник Повітряних сил розповів про нові іранські ракети

Юрій Ігнат. Фото: з відкритих джерел

"300 км одна ракета, інша ракета – 700 км за дальністю. Це балістичні ракети. Збивати їх теоретично можна, але фактично це дуже важко зробити тими засобами, які ми маємо на озброєнні. У нас є засоби протиповітряної оборони, а не протиракетної", — повідомив Юрій Ігнат.

За його словами, щоб захиститися від цих ракет, Україна використовуватиме всі можливі засоби захисту, які сьогодні є на озброєння ЗСУ.

Ігнат підкреслив, що задум росіян щодо розміщення іранських ракет поблизу північного кордону України цілком зрозумілий. Таким чином, країна-агресор може загрожувати кожному регіону України. За словами речника Повітряних сил, Росія планує придбати у Ірану балістичні ракети типу Іскандер-М, які є на озброєнні окупанта.                                                                                                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ООН вирішили не звертати увагу на вихід Росії із зернової угоди.

Також "Коментарі" писали – Володимир Путін під час показового брифінгу з журналістами вкотре порушив тему переговорів з Україною, запевняючи, що РФ до них готова. Про що говорять такі заяви? Чи реальні переговори в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини