Головна Новини Суспільство Війна з Росією Просто кидають їх на забій: Зеленський назвав кількість загиблих росіян під Бахмутом
commentss НОВИНИ Всі новини

Просто кидають їх на забій: Зеленський назвав кількість загиблих росіян під Бахмутом

Президент України заявив, що, намагаючись захопити Бахмут, російські окупанти зазнають великих втрат і не вважають своїх людей.

26 січня 2023, 14:38
Поділіться публікацією:

Те, що відбувається під Бахмутом, – яскравий доказ того, що путінському режиму начхати на своїх громадян, які гинуть у чужій їм країні незрозуміло за що і незрозуміло за кого. Там уже кількість загиблих росіян пішла не на сотні, а на тисячі. Але це ще не межа, адже окупанти продовжують атакувати. Як передає портал "Коментарі", про це президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю Sky News.

Просто кидають їх на забій: Зеленський назвав кількість загиблих росіян під Бахмутом

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Володимир Зеленський зазначив, що завдання захопити Бахмут Кремль поставив найманцям ПВК "Вагнера". Проте за кілька місяців запеклих боїв Бахмут стоїть під українським прапором.

За словами президента, зараз українські військові розумію, що є великий ризик збільшення напливу росіян на сході та півдні, адже може розпочатися новий наступ. Для ЗСУ важливо витримати цей удар.

Все залежить від наших сил оборони. Все залежить від того, наскільки ми зможемо їх стримати... На сході вони (Ред. – окупанти) йдуть вперед і втрачають дуже багато людей. Це просто надзвичайна кількість. Їм це байдуже. Тобто вони не вважають своїх людей. Це факт", — наголосив глава української держави.

Зеленський заявив, що якщо порівнювати втрати української армії та російських загарбників під Бахмутом, то серед росіян загиблих у рази багато. Рахунок йде на тисячі безславно загиблих окупантів, які навіть після загибелі залишаються гнити у полях, росіяни не забирають навіть тіла своїх товаришів по службі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Leopard 2 підуть в Україну: про що говорить рішення Берліна — чи може змінитися ситуація на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини