Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Просто ганьба": українська військова різко розкритикувала ухилянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Просто ганьба": українська військова різко розкритикувала ухилянтів

Військова, яка перебуває у сірій зоні критикує ухилянтів, які уникають вручення повісток та не йдуть у військкомати.

18 грудня 2023, 16:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська військовослужбовиця записала відео у якому звернулась до ухилянтів та закликала їх йти у військкомати. Військова назвала ухилянтів "маминими бубочками" та додала, що їй соромно за них.

"Просто ганьба": українська військова різко розкритикувала ухилянтів

Українська військова розкритикувала ухилянтів від мобілізації

24-річна українська військова з селища Німецька Мокра на Закарпатті обурилась на повідомлення у чатах місцевої спільноти, де публікують інформацію про місце роздачі повісток від працівників ТЦК.

Як наслідок військова записала та опублікувала відео у місцевій Viber-спільноті для ухилянтів.

"Мені так соромно за вас всіх. Ви — "мамині квіточки", ухилянти. Вам не соромно? Станьте на військовий облік. Просто так вас в окопи ніхто не відправить завтра у Бахмутський район", — говорить військова.

Дівчина розповіла, що попри те, що вона не була військовозобов’язана, однак зараз знаходиться у сірій зоні, на війні та розкритикувала чоловіків за не бажання стати на облік у військкомат.

"Чому я у свої 24 маю знаходжуся на війні, а ви, "мамині бубочки", лише думаєте про те, як би ухилитися? Капець, як мені за вас соромно. Просто ганьба", — сказала військова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про Валерія Залужного, який розповів, чи потрібно посилювати мобілізацію в Україні. головнокомандувач також прокоментував ситуацію з рекрутингом для армії та розкритикував звільнення обласних керівників військкоматів.

Також "Коментарі" писали про посилення мобілізації у двох українських містах, де створили мобільні групи та почали ходити по квартирах в пошуках ухилянтів, щоб вручити їм повістки. Групи складаються з представників ТЦК, міської варти та поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини