Головна Новини Суспільство Війна з Росією Просочуються в будинки, як таргани: навіщо окупанти хочуть захопити Селидове
commentss НОВИНИ Всі новини

Просочуються в будинки, як таргани: навіщо окупанти хочуть захопити Селидове

Українські військові підтверджують інформацію про те, що росіяни дійшли до центру Селидового

сьогодні, 11:40
Поділіться публікацією:

Українські військові підтвердили інформацію про те, що російські загарбники беруть штурмом Селідове. Зокрема, як каже військовий із позивним "Алекс", росіяни вже зайняли деякі багатоповерхівки у центрі міста.

Просочуються в будинки, як таргани: навіщо окупанти хочуть захопити Селидове

Селидове

"З Селідовим, на жаль, все так, як і казав: противник маэ просування в центрі, вже зайняв кілька багатоповерхівок. П*дори просочуються як таргани, поступово опиняючись у будинках. Спостерігаючи кадри боїв та стан міських будівель, з сумом хочу сказати, що бої за Селидове чимось нагадують бої за Новогродівку. Хорошого мало", — зазначає "Алекс".

При цьому військовий "Осман" повідомив, що Сили оборони просто не справляються з тим потоком загарбників, які кинули на штурм Селідова.

"Ворог успішно проникає і розосереджується по будинках та підвалах. Полонені, яких встигли допитати, сказали, що прибули свіжі резерви, відправлені захоплювати те, що, за доповідями, "вже захоплено", тому найближчим часом тиск збереже свою тенденцію", — додає "Осман".

Як заявив аналітик, старший лейтенант сухопутних військ Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін, ключове в тому, що сказали військові – це брак сил.

"Якщо у вас немає людей, а ворог кинув сотню чи дві солдатів, і ви вибили навіть 90% з них, ті небагато хто "розосереджується по будинках і підвалах" забезпечують остаточний контроль над місцевістю", — зазначив експерт.

За його словами, головний фактор, який допомагає росіянам досягати певних успіхів – це маса.

"Селідово потрібно росіянам не лише для розширення своїх флангів, а й як відносно великий населений пункт, який можна перетворити на логістичний центр для продовження просування до Покровська, використовуючи Селидове як опорну точку для виходу в "підчерев'я" міста", — каже Левін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що за інформацією німецького аналітика Юліана Ріпке, російські війська увійшли до міста Селидове Донецької області, яке успішно захищалося з літа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини