Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Прорив» ЗСУ у Курській області: з'явилася реакція ФСБ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Прорив» ЗСУ у Курській області: з'явилася реакція ФСБ

У ФСБ запевнили, що "атаку" ЗСУ відбили

6 серпня 2024, 14:52 comments2616
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Федеральна служба безпеки РФ заявила, що вранці 6 серпня ЗСУ здійснили "озброєну провокацію" на ділянці кордону в Курській області. Російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на заяву ФСБ заявили, що вранці українські військові обстріляли нібито прикордоння Курської області.

«Прорив» ЗСУ у Курській області: з'явилася реакція ФСБ

ФСБ. Фото: з відкритих джерел

"Вранці 6 серпня ЗСУ на ділянці державного кордону Російської Федерації в межах Курської області здійснено збройну провокацію. Обстріляли прикордонні населені пункти Курської області", — йдеться у заяві.

У ФСБ запевняють, що прикордонники з підрозділами ЗС Росії нібито вжили заходів щодо відбиття атак.

Зазначимо, після масованого обстрілу селища Суджа на Курщині росіяни почали скаржитися на спроби прориву українською армією державного кордону. На відміну від минулих рейдів, які влаштовували російські добровольці, першими про події повідомила путінська влада. Мовляв, йдуть бої за декількома напрямками і "неспокійно" вже і в Білгородській області, але згодом російська влада поспішила заявити, що російським військам вдалося вибити "українські ДРГ" і російські військові повністю контролюють ситуацію. Ось тільки в російських пабліках пишуть інше та панують інші настрої.                                                                                                                

Спочатку губернатор Курської області Олексій Смирнов у Telegram заявив, що із Суджанського та Коренівського районів надходить інформація про спроби прориву ЗСУ на територію Курської області. За його словами, російські прикордонники та військові не допустили прорив кордону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини