Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пропагандисти Путіна образилися на Україну за відмову прийняти пропозицію про перемир'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропагандисти Путіна образилися на Україну за відмову прийняти пропозицію про перемир'я

Російська пропагандистка Маргарита Сімоньян знову закликала вбивати українців

6 січня 2023, 10:20 comments3999
Поділіться публікацією:

Одна з головних пропагандисток Кремля та головний редактор телеканалу "RT" Маргарита Симоньян висловила своє обурення відмовою офіційного Києва погодитись на пропозицію Кремля – припинити вогонь на Різдво. Як передає видання "Коментарі", своє обурення пропагандистка висловила в телеграмі.

Пропагандисти Путіна образилися на Україну за відмову прийняти пропозицію про перемир'я

Маргарита Симоньян. Фото: з відкритих джерел

"Київські упирі відмовилися припиняти вогонь навіть у Православне Різдво. Небрати і є. Тим залізобетонніший обов'язок звільнити братів", – написала Маргарита Симоньян.

Щоправда, яких "братів" від яких "небратів" зібрався звільняти путінський режим – невідомо, адже зрозуміти логіку в заявах Симоньян та компанії дуже складно.

Як би там не було, незважаючи на те, що більшість, підписаних на Симоньян росіян захоплено сприйняли її заклик, були й такі, що дорікнули пропагандистці в тому, що росіяни самі вторглися в будинки людей, які вони називають братами, та ще й влаштували ракетний обстріл. 31 грудня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни назвали справжні цілі Путіна в оголошенні різдвяного перемир'я.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін доручив своєму міністру оборони Шойгу ввести з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення в Україні. Також російська сторона закликала Україну оголосити режим припинення вогню "і надати можливість громадянам відвідати різдвяні служби". Про що говорить такий перебіг Кремля? Що слід розуміти Україні та Заходу? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини