Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пропагандист Соловйов розкритикував російський автопром та похвалив годинник «Apple»
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропагандист Соловйов розкритикував російський автопром та похвалив годинник «Apple»

Російські пропагандисти на телебаченні визнали нікчемність вітчизняного автопрому

сьогодні, 11:23
Поділіться публікацією:

Потрібно бути великим патріотом, щоб їздити на УАЗ Патріот. Про це заявив російський пропагандист Володимир Соловйов в ефірі своєї програми "Вечір із Володимиром Соловйовим".

Пропагандист Соловйов розкритикував російський автопром та похвалив годинник «Apple»

Соловйов. Фото з відкритих джерел

"Я ніколи не забуду це відчуття, коли ми їдемо з командувачем армії, і водій на ходу з жахом повертається до нас, а важіль перемикання передач – у нього в руках. Машина нова!", – обурився пропагандист, зазначивши, що ціни на вітчизняний автопром надто високі, а якість – бажає кращого.

Соловйов зазначив, що весь фронт лається на таку ситуацію.

"Колись у почуття прийдуть люди чи ні? Коли ти дивишся, на чому воюють наші хлопці: вони обирають китайські баггі, хабарівські баггі добрі. Прекрасні роблять баггі "русцентр" чеченської республіки. А машини колись почнемо робити нормальні? Це що, біном Ньютона? При тому ціни які".

Він зазначив, що навіть американська техніка негативно реагує на "чудо" російського виробництва.

"Мені подобається, що годинник Apple, який туди не треба брати, коли їдемо в машині, він починає сигнал давати: Негайно покиньте це приміщення, шум не сумісний з вашим слухом. Ви втратите слух", – додав Соловйов.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Зникнення цілої бригади ЗСУ на Покровському напрямку: що відомо

ru-пропагандисти поширюють інформацію про нібито зникнення 152-ї окремої єгерської бригади ЗСУ разом із командиром під час бойових дій на Покровському напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації РНБО України.

У повідомленнях стверджується, що українські військові масово зникають, а їхні родичі не можуть отримати жодної інформації про долю своїх близьких. Верифікувавши інформацію в Генштабі Збройних Сил України, Центр повідомляє, що 152-га бригада продовжує виконувати бойові завдання, і заяви про її буцімто зникнення є безпідставними. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини