Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зникнення цілої бригади ЗСУ на Покровському напрямку: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зникнення цілої бригади ЗСУ на Покровському напрямку: що відомо

Окупанти запустили новий фейк про зникнення цілої бригади на Донеччині

сьогодні, 13:59
Поділіться публікацією:

ru-пропагандисти поширюють інформацію про нібито зникнення 152-ї окремої єгерської бригади ЗСУ разом із командиром під час бойових дій на Покровському напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації РНБО України.

Зникнення цілої бригади ЗСУ на Покровському напрямку: що відомо

Фото: колаж порталу "Коментарі"

У повідомленнях стверджується, що українські військові масово зникають, а їхні родичі не можуть отримати жодної інформації про долю своїх близьких.

Верифікувавши інформацію в Генштабі Збройних Сил України, Центр повідомляє, що 152-га бригада продовжує виконувати бойові завдання, і заяви про її буцімто зникнення є безпідставними. 

"Такі фейки російська пропаганда поширює для того, щоб посіяти паніку серед населення, викликати недовіру до Збройних Сил України, деморалізувати українських військових та їхні родини. 

Довіряйте лише офіційним джерелам інформації та не поширюйте непідтверджені дані", – закликають в ЦПД.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рота з танками, БТР та БМП була розбита українськими військовими на Донеччині (ВІДЕО)

Російські окупанти вдалися до чергового штурму позицій 46-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України. До лінії оборони українських десантників висунулася повноцінна рота, посилена 2 танками, 2 БТР і 5 БМП.

"Наша розвідка завчасно виявила пересування противника. По колоні було завдано артилерійського ураження, завдяки чому 4 одиниці техніки було підбито ще під час висування. Іншу частину росіянських бляшанок, якій вдалося доїхати до наших підрозділів, майстерно знищили пілоти FPV-дронів і розрахунки ПТКР", – зазначили у бригаді. Говорячи сухою мовою армійських звітів, "противник не досягнув успіху і відмовився від подальших дій".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини