Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пропаганда не спрацювала: українці відмовляються вступати у ВНЗ окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропаганда не спрацювала: українці відмовляються вступати у ВНЗ окупантів

Окупантам не вдається залучати молодь у свої ВНЗ

23 липня 2024, 21:17
Поділіться публікацією:

Українська молодь на тимчасово окупованих територіях не бажає вступати до вищих освітніх закладів, попри російську пропаганду, яка розповідає про перспективність навчання в таких закладах.

Пропаганда не спрацювала: українці відмовляються вступати у ВНЗ окупантів

Навчання в окупація погіршується. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, попри усі намагання росіян зробити вигляд прекрасних перспектив з їхнім приходом на захоплені і винищені території України, їм це погано вдається. 

"Взяти хоча б до прикладу вступну кампанію, яку ворог розгорнув на тимчасово окупованих територіях. Жодні обіцянки безоплатного навчання, великих стипендій, працевлаштування не змогли залучити бажаючих навчатися у фейкових вищих навчальних закладах на територіях так званих "ЛНР" та "ДНР". Колаборанти навіть вибрали тактику “беремо усіх”. Але й це не допомогло", — йдеться у повідомленні Центру спротиву.

Зазначається, що молодь не бажає навчатися в освітніх закладах окупантів, оскільки росіяни на перетворили систему освіти на тимчасово захоплених територіях в осередки пропаганди, а не знань.

Центр національного спротиву також попередив про наслідки добровільної служби на росіян та участь в їхній антилюдській кампанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово захоплених територіях України через дефіцит лікарів місцеві окупаційні адміністрації зобов’язали амбулаторії першочергово обслуговувати солдатів РФ. Таким чином, повідомляє Центр національного спротиву, ворог хоче розвантажити військові шпиталі. При цьому противник вкотре планує сховатися за спинами цивільних осіб та використати мирні об’єкти у військових цілях, що є злочином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини