Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пропаганда не спрацювала: у Генштабі розповіли, хто стоїть за ударами по авіабазах у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропаганда не спрацювала: у Генштабі розповіли, хто стоїть за ударами по авіабазах у Криму

Російські системи ППО не спрацювали - у Генштабі визнали українські удари по авіабазах у Криму

7 вересня 2022, 15:50
Поділіться публікацією:

Авіабази в анексованому Росією Криму атакували українські захисники. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на загальну статтю головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та першого заступника голови оборонного комітету Ради Михайла Забродського для "Укрінформу".

Пропаганда не спрацювала: у Генштабі розповіли, хто стоїть за ударами по авіабазах у Криму

Авіація РФ. Фото: з відкритих джерел

Воєначальники наголосили, що у війні Росії проти України дуже велике значення має диспропорція у можливостях. Українські військові мають можливість здобути перевагу, якщо вони зможуть далекобійною зброєю вибивати у противника важливе озброєння.

Залужний та Забродський наголосили, саме тому важливу роль відіграє підтримка України західними союзниками, які можуть надати ЗСУ далекобійне озброєння та боєприпаси. При цьому військові уточнили, що йдеться не тільки про те, щоб Україна отримала деякі зразки ракет MGM-140B ATACMS Block 1A для РСЗВ Himars. За допомогою Заходу у ЗСУ мають бути переоснащені артилерія, ракетні війська, тактична авіація та Військово-морські сили ЗС України. Тільки за такого комплексного підходу є ймовірність, що українська армія зможе отримати перевагу у війні проти агресора.                                                                                                

Як приклад вдалої підтримки Заходу Залужний та Забродський назвали удари по військових об'єктах РФ у Криму. Йдеться про серію успішних ракетних ударів по кримських авіабазах Росії, насамперед – по аеродрому Сакі. Це якраз і стало можливим завдяки системному підходу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – це не роки: Данілов озвучив свій прогноз війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини