Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пропаганда на окупованих територіях: ворог добрався до інтернатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропаганда на окупованих територіях: ворог добрався до інтернатів

Росіяни на окупованих територіях обходять з пропагандою школи-інтернати

7 грудня 2023, 20:19
Поділіться публікацією:

Загарбники з підрозділів Росгвардії обходять на окупованих територіях школи-інтернати, де займаються пропагандою. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише портал "Коментарі".

Пропаганда на окупованих територіях: ворог добрався до інтернатів

Росіяни поширили пропаганду на інтернати. Фото з відкритих джерел

У Центрі спротиву розповіли, що під час уроків росіяни возвеличують окупацію України та змушують писати листи підліткам з інших закладів, які де-факто перебувають у ворожому полоні і не мають зв’язку з опікунами.  

Агітаційні заходи в інтернатах росгвардійці назвали "урок мужності". Під час візитів до інтернатів окупантів супроводжують пропагандистські медіа, які використовують дітей для популяризації війни проти України, відзначили у Центрі спротиву.

Центр національного спротиву зазначив, що персонал інтернату, який пішов на співпрацю з ворогом, та росгвардійці, які причетні до репресій українців, понесуть відповідальність за свої дії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни посилили репресії проти місцевих мешканок. Російські силовики прискіпливо моніторять сторінки мешканок окупованих територій, зокрема звертають увагу на те, чи є серед їхніх вподобань пабліки проукраїнського спрямування. У такий спосіб окупанти намагаються виявити "диверсанток" і "терористок".

"Коментарі" також писали, що Головне управління розвідки України розкрило деталі нової спецоперації проти РФ, яку вдалося провести у тимчасово окупованому Мелітополі 1 грудня. За даними розвідки, сили опору влаштували раптову атаку на окупантів в обідню пору на в'їзді в місто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини