Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Продовжуємо боротися за кожне життя": Зеленський розповів про нові наслідки ракетного обстрілу Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

"Продовжуємо боротися за кожне життя": Зеленський розповів про нові наслідки ракетного обстрілу Дніпра

Жертвами ракетного обстрілу стало вже 25 мирних городян, з них 1 дитина

15 січня 2023, 16:27
Поділіться публікацією:

В місті Дніпро  після російського ракетного удару, як свідчать останні  дані,  зросла   до 25  кількість загиблих мирних мешканців міста. Повністю  зруйновані 72 квартири та пошкоджено більш як 230 квартир.

"Продовжуємо боротися за кожне життя": Зеленський розповів  про нові наслідки ракетного обстрілу Дніпра

В Дніпрі зросла до 25 кількість жертв ракетного удару. Фото: УНІАН

Про це 15 січня сказав президент України Володимир Зеленський.

За інформацією глави держави,  врятовано 39 мешканців з них 6 дітей. Жертвами ракетного обстрілу стало 25 мирних  городян, з них 1 дитина.

 Травми отримали 73 мешканці будинку, в тому числі  13 дітей. Ще розшукують 43 мешканців багатоповерхівки.

"Мої співчуття всім рідним і близьким загиблих. Пошуково-рятувальні роботи та демонтаж небезпечних конструктивних елементів тривають. Цілодобово. Продовжуємо боротися за кожне життя", — повідомив  глава держави.

За інформацією президента,  попередньо відомо, що  смертоносна російська зброя знищила 72 оселі та завдала пошкоджень  більш як 230  помешканням  в багатоповерхівці.

Зараз, на місці влучення встановлені чотири намети ДСНС та два намети, які представили волонтери. Також тут знаходяться   психологи, які надають професійну допомогу постраждалим городянам.

Нагадаємо, що Коментарі інформували про те, що Реакція росіян на ракетний обстріл житлового будинку у Дніпрі.14 січня російська ракета впала на багатоповерховий житловий будинок у Дніпрі. Станом на 10 ранку голова ОВА Резніченко вказав на 20 загиблих та ще близько 70 поранених. Про реакцію росіян на удар по житловому будинку повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram українського телеканалу новин 24.За попередньою інформацією від Повітряних Сил ЗСУ 14 січня Росія випустила з 5 бомбардувальників Ту-22м3 випустила 5 ракет Х-22. Одна з цих ракет була випущена з Курської області та влучила у багатоквартирний будинок



 
 

У ДНІПРІ ПРОДОВЖУЮТЬ ШУКАТИ ЛЮДЕЙ ПІД ЗАВАЛАМИ: НАРАЗІ 33 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини