Головна Новини Суспільство Війна з Росією Припинення вогню на період олімпіади: офіцер ЗСУ висміяв пропозицію Макрона
commentss НОВИНИ Всі новини

Припинення вогню на період олімпіади: офіцер ЗСУ висміяв пропозицію Макрона

Макрон пропонує припинити вогонь під час Олімпійських ігор

16 квітня 2024, 22:31
Поділіться публікацією:

Заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін вважає безглуздою і недієвою ідею президента Франції Еммануеля Макрона припинити вогонь під час Олімпійських ігор-2024, які пройдуть у Парижі з 26 липня по 11 серпня.

Припинення вогню на період олімпіади: офіцер ЗСУ висміяв пропозицію Макрона

У ЗСУ вважають недієвою пропозицію Франції про припинення вогню. Фото з відкритих джерел

"Чергова ініціатива про припинення вогню на певний період — це вже навіть не смішно. Безглуздих заяв за ці 10 років ми чули достатньо. Мабуть, Заходу хочеться отримати сотий урок про те, що росіяни демонстративно порушують всі обіцянки, принижуючи тих, хто в них повірив", — наголосив майор ЗСУ.

Максим Жорін зазначив, що єдиний варіант для Франції чи будь-якої іншої країни посприяти миру в Україні — відправити засоби ППО, техніку або ж військовий контингент.

"Тим більше, що французьке суспільство, судячи з соцопитувань, готове до цього", — додав військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що канцлер Німеччини Олаф Шольц не бачить сенсу у відновленні діалогу з російським диктатором Володимиром Путіним, поки триває війна в Україні, а російські війська перебувають на українській території. Шольц заявив, що контакт з Кремлем стане можливий, коли "Росія зрозуміє, що миру під диктовку не буде, а Путін усвідомить, що йому потрібно припинити свою кампанію та вивести війська з України".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що армія Росії готується до великомасштабного наступу у чотирьох українських областях. Про це пише видання Financial Times з посиланням на українських і західних офіційних осіб. За інформацією видання, російський великий наступ може розпочатися наприкінці весни або влітку та може передбачати напад на обласний центр. РФ планує захопити більше територій Донецької, Херсонської, Луганської та Запорізької областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини