Головна Новини Суспільство Війна з Росією Принизила їх честь. Мешканці Космача поскаржились в поліцію на жінку, яку побили
commentss НОВИНИ Всі новини

Принизила їх честь. Мешканці Космача поскаржились в поліцію на жінку, яку побили

В поліції Прикарпаття повідомили, що отримали дві заяви від мешканців Космача на жінку, яку самі ж побили, оскільки думали, що вона «агент ТЦК», пише «Громадське»

9 лютого 2024, 19:51
Поділіться публікацією:

Жителі Космача, які напали на авто жінки, яку запідозрили у співпраці з ТСК, подали в поліцію на неї дві заяви.

Принизила їх честь. Мешканці Космача поскаржились в поліцію на жінку, яку побили

Жителі Космача напали на жінку

Як повідомили в поліції Івано-Франківської області, перша заява – від однієї з місцевих жительок, яка заявила, що Іванна Ванджурак наїхала їй машиною на ногу. Друга заява – колективна. Мешканці Космача вважають, що відео, яке Іванна Ванджурах оприлюднила у соцмережах, принижує їхню честь та гідність.

Наразі поліція зареєструвала ці звернення та проводить перевірку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 лютого у місцевих пабліках Космача (Івано-Франківська область) з’явилася фейкова інформація про те, що в село їде шість автівок із працівниками ТЦК, щоб забирати на війну місцевих чоловіків. Ця інформація збурила громаду і в основному жінки перекрили дорогу, щоб не пропустили представників "військкомату". "Під гарячу руку" розлючених жінок потрапила Іванна Ванджурак із шестирічною донькою, які їхали в Космач у відділення "Нової пошти", щоб забрати посилку. У село її впустили, але назад відмовилися, заявивши, що вона "агент ТЦК", яка приїхала, щоб "здавати чоловіків".

Як стверджує жінка, невідомі вдарили битою її шестилітню доньку, її ж саму намагалися витягнути з машини за волосся. Врятував жінку від розлюченого натовпу її знайомий, який проходив повз.

Іванна Ванджурак із цього приводу звернулася в поліцію. Після цього їй начебто надходити погрози. Жінка стверджує, що їй обіцяють спалити хату, якщо вона не забере заяву з поліції.

Окрім того, відомо, що у Національній поліції Івано-Франківщини розпочали провадження за фактом хуліганства, вчиненого групою людей. Згідно зі ч. 2. ст. 296 Кримінального кодексу України, передбачено обмеження волі до п’яти років або тюремне ув’язнення до чотирьох років. Як повідомив речник Нацполіції в Івано-Франківській області Андрій Яциків, після інциденту у Космачі поліція розпочне посилене патрулювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://hromadske.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

9 лютого 2024, 21:54

Бити дитину бітою - це у них честь??? Ганьба на всю Україну

ККК

9 лютого 2024, 20:24

Все рагулье с западной на фронт отправить и чтоб ни одна гнида не слиняла!

ККК

9 лютого 2024, 20:22

Всех рагулей в западной украине подвергнуть децимации, чтоб больше ни одна тварь оттуда не имела права свои пасти раскрывать!


Новини