Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прикордонники розкрили ситуацію на кордоні із Сумщиною: що затіває ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикордонники розкрили ситуацію на кордоні із Сумщиною: що затіває ворог

Ситуація на кордоні Росії і Сумської області є напруженою, відзначив в ефірі телемарафону речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко. Втім, наразі ворог ще немає достатньо сил, щоб піти у новий наступ

23 травня 2024, 14:02
Поділіться публікацією:

За словами Андрія Демченка, ситуація на кордоні Сумської області продовжує залишатися непростою. Проте, каже він, станом на зараз, не зафіксовано тих сил і засобів, які б дозволили загарбникам піти у наступ в цій області і спробувати там просунутися вглиб.

Прикордонники розкрили ситуацію на кордоні із Сумщиною: що затіває ворог

Російські окупанти

При цьому речник прикордонників відзначив, що все ж не можна виключати, що навіть попри відсутність достатньої кількості сил, окупанти таки спробують вчинити такі дії, які зараз відбуваються у Харківській області.

За його словами, ворог може спробувати організувати наступ у Сумській області, щоб посіяти паніку серед місцевого населення, а також, щоб відтягнути Сили оборони із інших гарячих напрямків.

"Ми добре розуміємо цю загрозу і маємо бути готові до розвитку будь-яких ситуацій у будь-який момент",
- підкреслив Демченко.

Окрім того, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов підкреслив, що коли у розвідників виникнуть підстави для занепокоєння, тоді про них українцям повідомлять. За його словами, ситуація на цьому напрямку, а також плани загарбників є добре відомими.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кілька тижнів тому очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що окупанти от-от почнуть наступ в Сумській області. Проте схоже, вони все з застрягли на Харківщині, де не можуть досягнути своїх цілей, наприклад, захопити місто Вовчанськ. Його ворони планували окупувати у перший день свого наступу у Харківській області.

Втім, у Сумській області готуються до зустрічі окупантів. Мер Конотопа Артем Семеніхін заявив, що зводяться оборонні рубежі та навіть готуються для "упокоєння окупантів".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини