Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мер Конотопа пообіцяв феєричні відео, якщо російські камікадзе підуть штурмом на Сумщину
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Конотопа пообіцяв феєричні відео, якщо російські камікадзе підуть штурмом на Сумщину

Міський голова Конотопа Артем Семеніхін в ефірі 24 канал заявив, що наразі окупантів від наступу на Сумську область зупиняють ті фортифікаційні споруди, які зведені для захисту регіону. Також він повідомив, що ворогам підготували сюрпризи

22 травня 2024, 21:22
Поділіться публікацією:

Російські загарбники уже б давно зайшли на територію Сумської області, якби не підготовка оборонних рубежів, заявив Артем Семеніхін. Окрім того, він повідомив, що в області також зводять місця "для майбутнього спочину" російських ворогів.

Мер Конотопа пообіцяв феєричні відео, якщо російські камікадзе підуть штурмом на Сумщину

Артем Семеніхін

За його словами, ця інформація окупантам відома, тому вони наразі і стримуються від того, щоб здійснити повторний наступ на область. Втім, він визнав, що все ж якийсь рух біля кордону є, проте він не несе глобальної загрози. Семеніхін каже, що не буде такого, що окупанти ввечері нападуть, а наступного дня уже захоплять Суми.

При цьому міський голова Конотопа додав, що Сили оборони підготували місця, де у разі прориву росіян, вони стануть камікадзе і з цих місць будуть просто феєричні відео.

"Кожного, хто зайде на територію Сумщини, його чекає така рандомна смерть",
– підкреслив міський голова.

Проте, як відзначив Семеніхін, зараз окупанти намагаються тримати у напрузі мешканців Сумської області, та з допомогою обстрілів змушують цивільних громадян покидати свої домівки та виїжджати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за прогнозами очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, окупанти таки почнуть наступ на Сумську область. Про це також говорив і військовий Максим Жорін. За його словами, загарбники там накопичують сили, щоб здійснити прорив за харківським сценарієм. Він додав, що цей напрямок може бути складним.

Втім, як вважають військові експерти, наразі у окупантів немає ні сил, ні засобів, щоб почати наступ на Сумську область. Проте вони переконані, що окупанти будуть обстрілювати цивільне населення та проводити диверсії, щоб тримати всіх у напрузі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини