Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прикордонники на бахмутському напрямку вже приготували вибухові подарунки для окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикордонники на бахмутському напрямку вже приготували вибухові подарунки для окупантів

Окупантів не рятують глибокі окопи, захисники за допомогою безпілотника від волонтерів б'ють ворога в нашій землі

15 березня 2023, 13:02
Поділіться публікацією:

Українські прикордонники в околицях Бахмута за допомогою дронів доставляють російським загарбникам вибухові сюрпризи прямісінько в окопи зі сміттям. Як повідомляє портал "Коментарі", відео зразкової роботи дрона поділився на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Голик.

Прикордонники на бахмутському напрямку вже приготували вибухові подарунки для окупантів

Прикордонники у Бахмуті

“Окупанти закопалися в нашу землю, замаскувалися по щілинах поміж свого сміття. Але прикордонники знаходять ворога та доставляють йому "подарунки". У цьому їм допомагає безпілотник Mavic 3. Один з тих, що відправили їм ми”, — написав волонтер.

Дрони і досі лишаються одним з найнеобхідніших інструментів в роботі для наших військових, зазначає Юрій Голик. Саме тому він разом з волонтером та спортсменом Сергієм Стаховським регулярно передають БПЛА різним бригадам та підрозділам ЗСУ, від яких отримують запити.

Одну з останніх партій Mavic 3 волонтери відправили бійцям 3-ї бригади оперативного призначення НГУ ім. полковника Петра Болбочана, яка працює в Донецькій та Луганській областях, а наразі виконує бойові задачі в Бахмуті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять нещодавні заяви та рішення Кремля – чи є ймовірність, що Путіна приберуть, щоб зупинити війну. Експерти детально розібралися в ситуації.

Прикордонники на бахмутському напрямку вже приготували вибухові подарунки для окупантів - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

1111

15 березня 2023, 13:22

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини