Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин заявив про "драп натовпів військовослужбовців російської армії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин заявив про "драп натовпів військовослужбовців російської армії"

Засновник ПВК "Вагнер" заявив, що військові армії РФ тікають з позицій навколо Бахмута "колоннами"

13 травня 2023, 22:59 comments2137
Поділіться публікацією:

Сьогодні ввечері ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, відповідаючи на критику на свою адресу депутата Держдуми Соболєва, заявив, що навколо Бахмута (на флангах "Вагнера") почалася панічна масова втеча військовослужбовців Міністерства оборони РФ. Про це повідомляють "Коментарі".

Пригожин заявив про "драп натовпів військовослужбовців російської армії"

Пригожин

Член комітету Держдуми РФ з оборони Віктор Соболєв сказав, що представники ПВК "Вагнер" не мають права критикувати керівництво Міноборони РФ за недостатні поставки снарядів. У відповідь Пригожин запросив Соболєва до Бахмута і повідомив, що з позицій масово біжить російська армія.

"Йому треба поїхати у бік Бахмута і зупинити власним прикладом драпаючі війська, які, до речі, сьогодні кинули ще один значний шматок території, — заявив Пригожин Соболєву. — І тому розповідь про "тактичні відходи" не що інше, як втеча, драпання, тотальне боягузтво і те, що ляже ганьбою на історію нашої країни на багато років, тому — вперед, автомат в руки! Заодно візьміть із собою керівництво Міноборони, яке має брати участь у тому, щоб зупинити ці драпаючі колони, які з ганьбою йдуть із тих територій, які непрофесійні ПВК "Вагнер" кров'ю та тілами своїх товаришів ці території брали".

При цьому Пригожин фактично заявив, що "Вагнер" виконує роль так званих загороджувальних загонів, не даючи армії РФ відступити:

"Боєприпаси ми витрачаємо в тому числі на те, щоб зупинити натовпи військовослужбовців російської армії, що драпають", — заявив дослівно Пригожин.

Раніше заступник міністра оборони України Ганна Маляр про ситуацію під Бахмутом заявила так:

"В епіцентрі бойових дій на Бахмутському напрямку ситуація розвивається динамічно. За двома напрямками в передмісті Бахмута наші війська поступово просуваються. Коректних цифр зараз не буде, тому що йдуть активні бойові дії. Наші знищують ворога і вже чимало взяли в полон", — заявила вона.

Тим часом, США виступили проти дій союзника Росії.

А Путін зажадав зупинити втечу росіян від війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини