Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент Зеленський принизив Путіна і розповів, чи піде з ним на переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Зеленський принизив Путіна і розповів, чи піде з ним на переговори

Президент Володимир Зеленський вважає, що диктатор Путін відчайдушно хоче знищити українців, про це він сказав в інтерв’ю Reuters. За таким обставин, підкреслив Зеленський, всі перемовини не мають сенсу

21 травня 2024, 17:56
Поділіться публікацією:

Неможливо вести діалог із кремлівським диктатором Володимиром Путіним, який знаходиться у вакуумі ненависті до України, заявив президент Володимир Зеленський.

Президент Зеленський принизив Путіна і розповів, чи піде з ним на переговори

Володимир Зеленський

Очільник України переконаний, що Путін знаходиться в певній "інформаційній бульбашці" та відчайдушно хоче знищити українців.

"Ти не можеш сідати розмовляти з людиною, єдина мета якої — знищити тебе",
- підкреслив Володимир Зеленський і додав, що з такою людиною, звісно, не можливо вести справедливий діалог.

При цьому президент підкреслив, що Україна не капітулює у війні з Росією і не віддасть їй свою державність, оскільки в майбутньому буде надзвичайно складно повернути собі незалежність.

Втім, як підкреслив Володимир Зеленський, кремлівський диктатор не зможе завжди демонструвати силу. Правда в тому, додав президент, що він старіє і рано чи пізно помре.

"Усе прийде"
, — додав Зеленський.

При цьому президент звернув увагу на те, що кремлівський диктатор постійно заявляє, що Україною, буцімто, керують Сполучені Штати, проте саме він керований великими грошима. В цьому контексті Зеленський спрогнозував, що Путіна із Кремля винесуть тільки вперед ногами.

Зеленський додав, що оточення Путіна тримає його в цій системі, тому Україна повинна знайти в ній слабке місце.

"Якщо щодня шукати і боротися, ти обов'язково переможеш", — підсумував Зеленський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна вже готується до переговорів з РФ, оскільки це є одним із сценаріїв і до нього необхідно бути підготовленим. Втім, експерти вважають, що Україна не сяде розмовляти з Росією, принаймні до того часу, поки вона не виведе свої війська з наших територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини