Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна готується до переговорів з РФ: коли вони відбудуться
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна готується до переговорів з РФ: коли вони відбудуться

Україна готується до переговорів з РФ і це правильний крок, відзначив в інтерв’ю Главреду військовий експерт Олексій Гетьман. За його словами, такі переговори в будь-якому разі відбудуться і тому треба готуватися до такого сценарію

21 травня 2024, 15:24 comments7005
Поділіться публікацією:

Західні ЗМІ, зокрема The New York Times, стверджують, що наступні кілька місяців будуть важкими на фронті, як наслідок між Україною та Росією можуть відбутися переговори, які приведуть до заморожування лінії зіткнення за так званим "корейським сценарієм".

Україна готується до переговорів з РФ: коли вони відбудуться

Переговори України і РФ

Як вважає Олексій Гетьман, західні ЗМІ не сказали абсолютно нічого нового. За його словами, українців уже давно попереджали, що слід очікувати наступу росіян, який почнеться наприкінці травня чи на початку червня, і що все літо буде "гарячим" на фронті. Тобто, відзначив експерт, західні ЗМІ просто розкрили "секрет Полішинеля".

Щодо переговорів, то за словами військового експерта, Україна, дійсно, до них готується і це правильно, адже потрібно працювати над різними сценаріями. Якщо такі переговори відбудуться, то треба бути до них готовими, вважає Гетьман.

Втім, експерт вважає, що мало шансів на те, що такі мирні переговори між Україною та терористичною Росією все ж відбудуться. Він нагадав, що президент Володимир Зеленський неодноразово підкреслював, що не може бути жодних переговорів до того часу, поки Росія не виведе свої війська з нашої країни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що, дійсно, в західних ЗМІ активно почали обговорювати так званий "корейський сценарій" для України. Проте експерти відзначають, що це просто нова красива назва для чергових мінських домовленостей, адже Сполучені Штати ніяк не збираються гарантувати безпеку на лінії розмежування, так як це роблять у Південній Кореї. Тобто, відзначають аналітики, навіть мови не йде про те, що в Україні будуть створені американські військові бази чи Вашингтон перекине в нашу країну тактичну ядерну зброю, щоб гарантувати Україні безпеку і відбити у РФ бажання нападати згодом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини