Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент Сирії розповів на чиєму він боці в українсько-російській війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Сирії розповів на чиєму він боці в українсько-російській війні

Сирійський президент Башар Асад приїхав до Кремля, де розповів кого він підтримує у війні в Україні.

15 березня 2023, 18:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сирійський диктатор Башар Асад публічно підтримав російське вторгнення в Україну. Такі слова президента Сирії прозвучали під час його візиту до Москви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Президент Сирії розповів на чиєму він боці в українсько-російській війні

Диктатори Башар Асад та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Президент Сирії приєднався до дуже короткого та ганебного списку друзів Путіна, які підтримують його військові дії в Україні. Сирійський президент прибув до Москви 14 березня та мав зустрічі в Кремлі з Володимиром Путіним.

Під час прямого ефіру зі зустріччю з лідерами обох країн Башар Асад заявив, що Російська Федерація бореться в Україні з неонацистами. Також сирійський президент критикує Захід. На його думку, західний світ приймає цих "неонацистів" та підтримує їх. Попри такі заяви Асада, українська влада та Захід одностайно відкидають звинувачення Росії в тому, що Україна є осередком неонацизму, чи русофобії.

Варто нагадати, що Російська Федерація підтримала режим Башара Амада у 2011 році, коли в Сирії спалахнула громадянська війна з ідеєю повалити диктатора. Росія відправила свої війська в Сирію. Загалом режим Асада вбив близько 500 тис. людей від початку продемократичного повстання.

Також Сирія була однією з країн, які проголосували проти резолюції ООН, щоб припинити військові дії в Україні. Серед інших була Росія, Білорусь, Еритрея, КНДР, Малі та Нікарагуа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поплічники Путіна повинні боятись, адже російський диктатор має плани ліквідації Лукашенка і Кадирова.

Також "Коментарі" писали, що у Молдові розкрили плани Кремля по підкоренню держави. Відома кінцева дата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини