Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поплічники Путіна повинні боятись: російський диктатор має плани на Лукашенка і Кадирова
commentss НОВИНИ Всі новини

Поплічники Путіна повинні боятись: російський диктатор має плани на Лукашенка і Кадирова

Політолог Андрій Піонтковський вважає, що перед тим як програти війну Путін ліквідує своїх союзників: Кадирова та Лукашенка.

15 березня 2023, 17:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський політолог і опозиціонер Андрій Піонтковський прокоментував нещодавню зустріч Володимира Путіна з Рамзаном Кадировим. Він вважає, що російський диктатор перед смертю вб'є своїх союзників: президента Білорусі Олександра Лукашенка і чеченського бойовика Рамзана Кадирова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Піонтковського.

Поплічники Путіна повинні боятись: російський диктатор має плани на Лукашенка і Кадирова

Лукашенко та Путін. Фото з відкритих джерел

Російський політолог та опозиціонер останні роки живе в США, звідки він уважно стежить, що відбувається в Росії та коментує події. Не пропустив Піонтковський і останню зустріч російського диктатора Путіна з чеченським бойовиком Рамзаном Кадировим.

"У мене таке відчуття, що перед капітуляцією Путін встигне скоїти ще два вбивства – вб’є Лукашенка і вб’є Кадирова. Вони обоє випили занадто багато крові. Перш ніж покине цей світ, Путін візьме з собою кількох соратників", — вважає Піонтковський.

Окрім того, політолог зазначає, що, на його думку, стан здоров'я Володимира Путіна важкий. Це можна помітити з вигляду російського диктатора. Також дивним виглядає сам Кадиров. Чеченець вперше навідався до Кремля від початку повномасштабного вторгнення. Кадиров тримає у руках аркуші з надзвичайно великим шрифтом і намагається їх прочитати. ЗМІ припускають, що лідер Чечні може бути хворий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін показав можливого наступника Рамзана Кадирова на посаді чеченського лідера, через його хвороби.

Також "Коментарі" писали про заяви Путіна, російський диктатор вважає, що Росія бореться за своє існування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини