Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент Росії визнав, що недооцінив опір українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Росії визнав, що недооцінив опір українців

Президент Росії Володимир Путін розповів, що не очікував таких дій від українців, а також звинуватив Володимира Зеленського в нацизмі.

17 грудня 2022, 23:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через кілька днів після російського вторгнення в Україну Володимир Путін поговорив з прем’єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом і визнав, що недооцінив українців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на New York Times.

Президент Росії визнав, що недооцінив опір українців

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Після повномасштабного нападу Російської Федерації Володимир Путін провів розмову з прем’єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом під час якої запевнив, що не очікував від України такого опору.

"Українці виявилися жорсткішими, ніж мені казали", — сказав Путін.

Попри це президент Росії й надалі наполягав, що буде продовжувати війну і запевнив ізраїльського лідера, що війська зможуть захопити Україну.

"Ми велика країна, і у нас є терпіння", — заявив російський диктатор.

Цікаво, що Володимир Путін під час першої зустрічі з прем’єр-міністром Ізраїлю критично висловився про президента України та звинуватив Володимира Зеленського у нацизмі.

"Який він єврей? Він сприяє розвитку нацизму", — повідомив президент Росії Нафталі Беннета.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв на які втрати особового складу готова піти Російська Федерація на чолі з Володимиром Путіним. Одну версію озвучив російський чиновник, іншу ж назвав союзник України та член НАТО.

Також "Коментарі" писали про те, що Сполучені Штати хотіли приховати інформацію про переміщення російського генерала. Чиновники в США боялись, що ліквідувавши російського військового їх країна зможе потрапити у війну між Росією та Україною. Попри це Збройні сили України здійснили удар по штабу перебування росіян, але не змогли знищити російського генерала.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

уууу

18 грудня 2022, 12:20

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини