Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент РФ змінив керівника тилового забезпечення: чи очікувати розпаду російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент РФ змінив керівника тилового забезпечення: чи очікувати розпаду російської армії

30 квітня з посади прибрали заступника міністра оборони з логістики генерал-полковника Міхаїла Мізінцева. У його крісло сів Алєксєй Кузьменков

2 травня 2023, 10:10
Поділіться публікацією:

До цього останній обіймав посаду заступника глави Росгвардії. Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на ISW.

Президент РФ змінив керівника тилового  забезпечення: чи очікувати розпаду російської армії

Мізінцева звільнили з російської Міноборони

Напередодні контрнаступу у Росії почалися помітні проблеми із бажанням військових стати "гарматним м’ясом". Там спостерігається погіршення військових спроможностей. А у паніці, в Міноборони —  змінюються кадри.

Водночас, в оборонному відомстві не пояснюють, чому ці зміни відбуваються, та чи отримав Мізінцев нову посаду.

Першими про оновлення кадрів заговорили російські воєнкори, зауважують в Інституті з вивчення війни.

"Регулярні зміни в російському військовому командуванні призвели до дедалі більшої фракціоналізації російських військових і дезорганізації командних структур, що погіршує військову спроможність Росії", – підкреслюють аналітики.

Також, вони припускають, що за бажанням усунути окремих чиновників Міноборони стоїть опозиційна фракція російського оборонного відомства. Яка усіма своїми зусиллями виставляє на осуд їх військові здобутки.

Раніше воєнкори висували обурення щодо невиконаних обіцянок заступника міністра оборони генерал-полковника Юнус-бек Євкурова. Той, відвідавши херсонський напрямок обіцяв надати 150 — катерів, для захисту островів у дельті Дніпра. Саме це дало поштовх Сальдо вилучити катери для росармії у цивільних.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — для чого Україні будівництво нових атомних енергоблоків та що з цього приводу думають українці. Два десятки атомних енергоблоків з малими модульними реакторами SMR-160 планують збудувати в Україні. Відповідну угоду уклали НАЕК "Енергоатом" та американська компанія Holtec International.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини